Arama sonucu : 7994 madde; 1 - 8 arası.

Konu: EuroBOND mevzusu hakkinda sohbet..

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. ziraat internet şubede 5-6 tane vasat eurobond kalmış, en iyileri yine yok.

2.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    ziraat internet şubede 5-6 tane vasat eurobond kalmış, en iyileri yine yok.
    Size göre iyilerin vade ve oranları nedir? Ziraat dışında bulunabiliyor mu yani var mı?

3.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    ziraat internet şubede 5-6 tane vasat eurobond kalmış, en iyileri yine yok.
    ziraat günlerdir öyle. işbankasında da durum aynı. hesapta satışa açık görünüyor ama almaya kalktığınızda elimizde yok uyarısı çıkıyor çoğu kağıtta.

ben de madem öyle deyip hırs yaptım ziraat yatırıma gittim. virüsten dolayı içeri almadılar girişte görüştüm MT ile. meğer arkadaşlarda eurobond işlemi yapmak mümkün değilmiş. sadece BİST işlemleri yapılıyormuş.

dedim ya hırs yaptım işyatırımı aradım dedim geliyorum oraya. dediler gelmeyin, yüzyüze görüşmeleri durdurduk, muhtemelen yarından itibaren de evden çalışacağız. peki dedim 2036, 2038, 2040 kağıtları var mı. dediler evet var.. ama artık saat geç olmuştu, para transferi falan.. olmadı. alamadım.

dip not: ziraat bankası ve iş bankasında çocuk için eurobond alım mümkün değil. işyatırım hala mümkün olduğunu söylüyor. ancak virüs sebebiyle yüz yüze görüşüp belgeleri imzalayamadığımızdan güya bana en yakın şubeye gönderecekler de biz de annesiyle gidecez de vs vs.. iyice yılan hikayesine döndü

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •