Sayfa 72/1001 İlkİlk ... 2262707172737482122172572 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 569 - 576 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,187
     Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    DAX'ta kayıp %-5.20

DOW vadeli kayıp %3.9

Bizde paket açıklanacakmış ondan fazla düşüş yok,bana göre tulumbada su kalmadığından hikaye...ytd.
    DAX kayıp 5.70

Bizdede odun sobaya atılmaya başlandı kayıp 1000 puan üstüne çıktı tekrar.

Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde “Koronavirüsle Mücadele Eşgüdüm Toplantısı”na katılıyor, toplantı öncesi cumhurbaşkanının bir açıklama yapması bekleniyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Trump: Fda'nın virüsle ilgili çok önemli haberlerini görüşmek için bugün basın toplantısı yapacağım

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Etrafa bulaştırma riskleri olmasa doğal seleksiyona doğru gidiyoruz diye sevinicem.

2 aayaklı işkembeli
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde "Koronavirüsle Mücadele Eşgüdüm Toplantısı"na katılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde "Koronavirüsle Mücadele Eşgüdüm Toplantısı"na katılıyor

bakalım neler çıkacak bu toplantıdan...ekonomik,tıbbi,sosyal ..

yoksa dağ faremi doğuracak..

Erdoğan: Toplantının ardından yapacağımız millete sesleniş mahiyetindeki basın toplantısında bu hastalığın dünyadaki ve ülkemizdeki sürecini detaylı bir şekilde anlatacağız

Erdoğan: Bugüne kadar hastalığın kontrol altında tutulması ile ilgili önlemleri hayata geçirdik, geçirmeye devam ediyoruz

Erdoğan: Günlük hayatı adeta durma noktasına getiren böyle bir sürecin pek çok boyutu yanında ciddi ekonomik boyutu da ortaya çıkacaktır

Erdoğan: Ekonomiyi canlı tutma mecburiyetimiz var

Erdoğan: Bugün alacağımız kararlarla zoru birlikte başaracağız

Erdoğan:
    Önümüzdeki bir kaç haftalık dönemi iyi yönetir, hastalığı kontrol altında tutabilirsek güzel bir tablo bizi bekilyor.

(Yenileme) Toyota ve BMW, koronavirüs nedeniyle üretime ara veriyor

Toyota ve BMW, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle Avrupa'da üretime ara verme kararı aldı.

Toyota'dan yapılan yazılı açıklamada, Avrupa'da koronavirüs salgınının hızlandığı, bunun ekonomik ve sosyal etkilere yol açtığı kaydedildi.

Çeşitli Avrupa ülkelerinde koronavirüse karşı alınan tedbirlerin kısa vadeli satış görünümünü belirsizleştirdiği, lojistik sıkıntılara ve arz zincirinde sorunlara neden olduğu anımsatılan açıklamada, çalışanların güvenliğine yönelik tedbirler doğrultusunda bugünden itibaren Avrupa'daki araç, motor ve şanzıman üretimine kademeli biçimde ara verileceği belirtildi.

Açıklamada, Fransa'da üretimin geçici olarak durdurulmuş olduğu anımsatılarak, İngiltere ve Polonya'daki üretim tesislerinin bugün, Çekya'daki tesisin ise yarın üretime ara vereceği bildirildi.

BMW'den yapılan açıklamada da şirketin koronavirüs salgını nedeniyle Avrupa ve Güney Afrika'daki otomobil fabrikalarında üretime 19 Nisan'a kadar ara verme kararı aldığı belirtildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı

Sayfa 72/1001 İlkİlk ... 2262707172737482122172572 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •