Sayfa 63/1001 İlkİlk ... 1353616263646573113163563 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 497 - 504 arası.

Konu: Viop - XIV

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Enseyi karartmayın, bir dümen dönüyor emme ben çözemedim?

1 Milyon kişimi öldü aq?
    Gelecekte olasi en buyuk tehlikelerden biriside budur.
    GDO lu tahumlara boyle bir mantarin bulasmasi yada bulastirilmasi simdi daha kolaydir.

2. abd ile ticaret savaşında tarafsız olanlar bile çini desteklemez.

3. çinlilerin psikolojisini düşünemiyorum. bizden çıktıgını düşünün koronanın, bunalım 5 katı olurdu.

4.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Çin de nasıl sıfıra iner ben de merak ediyorum. Tamam karantina koşulları ve yönetim şekli ile sayıyı azaltmak mümkün ama hiç ama hiç mi başka şehre bulaşmaz. Deselerki wuhanda bitti diğer şehirde görüldü işte sayı 2000 oldu orada durdu sonra bu şehre sıçradı. O da yok. Çok düşündürücü.
    ortada bir karışıklık var..... virüs çinde çıktı ...... dünya üretim merkezi çin ...borsaları 14.000 binden şuan 11.600 düşmüş ama % de 20 bile değil... dünyada üretim( sipariş, tedarik) duruyorsa çinin allak bullak olması lazım ... abdnin ve avrupanın parayla yapamadığını çin rejimlemi (baskı) yapıyor .. yoksa başka bir etken mi var..

5.  Alıntı Originally Posted by milas01 Yazıyı Oku
    çinden bütün dünya nefret etti. mecburen gizleyecekler. senaryolara göre eger milyonlarca kişi ölecekse, çin 21. yy en nefret edilen ülkesi olur.
    Adamlar zavalli kopekleri canli canli ateste kizaran yag kabinin icine atip selfi cekiyorlar....

Tabi bu goruntulerden butun Cini kinamak cok haksizlik olur. Ama bu tur vahsi goruntuler yuzunden dunyadaki Cinli imaji agir darbe aliyor.

6. 200’e yaklaşmış vaka. Yeni bir ölüm daha olmuş.

Asya kırmızı, Avrupa vadelileri fena. Dow yine vadelide göçüyor.

Dün tuttu diye bugün katmerli sopalamasın.

Ytd

7. Bizdeki gibi solunum yetmezliğine bağlı ölüm diye kayda girer. İlk başta test yapmamış olabilirler. Çin deki sistem demokrasi özgürlük yok. Milyon dan aşağı yoktur.

8. Günaydın dostum... Şu an 11.000... Ama 2008 de 24000 miş... Zaten hep düşmüş... Düşmüyordu doğru dürüst... Son 1 haftadır basmaya başladılar. Onuda verirler dostum, hiç merak etme
     Alıntı Originally Posted by bedo Yazıyı Oku
    ortada bir karışıklık var..... virüs çinde çıktı ...... dünya üretim merkezi çin ...borsaları 14.000 binden şuan 11.600 düşmüş ama % de 20 bile değil... dünyada üretim( sipariş, tedarik) duruyorsa çinin allak bullak olması lazım ... abdnin ve avrupanın parayla yapamadığını çin rejimlemi (baskı) yapıyor .. yoksa başka bir etken mi var..

Sayfa 63/1001 İlkİlk ... 1353616263646573113163563 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •