Sayfa 529/997 İlkİlk ... 29429479519527528529530531539579629 ... SonSon
Arama sonucu : 7973 madde; 4,225 - 4,232 arası.

Konu: Rakı Sofrası IX

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sayın İnferno 'nun cezası bitmedi mı hala? Görünmüyor..
    Cezası bitmiş..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    1 günden başlayıp, 6 ay arasında değişen tarifeler var.. never harici...

cezalık yazı yazdığında altına not düş, lütfen 6 gün olsun diye..

neden bu kadar hırçınlık, forum açılalı 4 ay olmadı, 24 gün tatil..

bir sayfa dolduktan sonra, son uyarı yapılır... 1 ay...

ondan sonra ki ilk cezada never...
    Diğerlerini anladım da.. never kısmını tam anlamadım galiba..

Bir sayfada kaç satır var ki..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,063
     Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Diğerlerini anladım da.. never kısmını tam anlamadım galiba..

Bir sayfada kaç satır var ki..
    5 satır var..

6 - 9 ayda bir sayfa dolunca, son uyarı yapılır...

küfür eden üye dönüşte yine küfür ederse, uyarıya gerek kalmadan, yallah..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Dükkan işletmecisi gelip bir anda ortadan kayboluyor..sanırım sarışın kovalamaya gitti

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    20,063
    10 sene üyeliğimde 1 tane cezam vardı, o da forum üzerindeki yazımdan değil, msn den modaratöre yazdığım bir yazı sonucu idi..

msn de, yazılarda şekiller çıkıyordu.. normal yazı içinde geçen bir kelime ''alsana'' '' abi şu adamın cezasını affedip foruma geri alsana '' yazdığında bir eli diğer elinin bileğini tutuyor, diğer el parmak arası gösteriyordu..

yazıyı yazıp gönderdim, sonradan fark ettim, gittikten sonra, foruma döndüm, cezalı idim..

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    5 satır var..

6 - 9 ayda bir sayfa dolunca, son uyarı yapılır...

küfür eden üye dönüşte yine küfür ederse, uyarıya gerek kalmadan, yallah..
    5 satır.. Kalmış iki satır..

Ama adam da bana önce dingil dedi.. Sonra da dangalak dedi.. Hem de ben yüksek lisans yaptım dedi..

Ben de küfrettim..

Ben iki tane yaptım o yüksek lisanstan.. Bi poka yaramadı.. Genel Müdürlükten emekli oldum.. Bi CEO bilem olamadım..

Tam bir yazı yazacaksın.. Grafik çizmişsin.. Hesap yapmışsın.. Pırt diye birisi birisine laf sokuyor topikte.. Dönüp adamın eski yazılarına bakıyorsun.. Aynı şeyi defalarca yapmış.. Bir tane de işe yarar yazısı yok... Atıyor kafan...

Neyse.. İki satır daha varmış..

Zaten bir aya kalmaz yaylaya gideceğim.. 4 ay gelmem..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    20,063
     Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    5 satır.. Kalmış iki satır..

Ama adam da bana önce dingil dedi.. Sonra da dangalak dedi.. Hem de ben yüksek lisans yaptım dedi..

Ben de küfrettim..

Ben iki tane yaptım o yüksek lisanstan.. Bi poka yaramadı.. Genel Müdürlükten emekli oldum.. Bi CEO bilem olamadım..

Tam bir yazı yazacaksın.. Grafik çizmişsin.. Hesap yapmışsın.. Pırt diye birisi birisine laf sokuyor topikte.. Dönüp adamın eski yazılarına bakıyorsun.. Aynı şeyi defalarca yapmış.. Bir tane de işe yarar yazısı yok... Atıyor kafan...

Neyse.. İki satır daha varmış..

Zaten bir aya kalmaz yaylaya gideceğim.. 4 ay gelmem..
    o dingil zaten ceza alacak, o yazısından dolayı, sende ona hakaret edince sende gidiyorsun..

yapacağın iş çok basit...

yazının altındaki üçgene basmak...

yönetim gereğini mutlaka yapar...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    20,063
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Buradayız Reha bey, sofra boş bırakılmaz maç sebebiyle geciktik
    68 de takılıp kalmıştık, bir ara, korkmaya başladım... 4 atış boş geçti..

neyse faul yaptılar 2 atış yapıldı, 68 uğursuz rakamını kırdı....

Sayfa 529/997 İlkİlk ... 29429479519527528529530531539579629 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •