Sayfa 532/997 İlkİlk ... 32432482522530531532533534542582632 ... SonSon
Arama sonucu : 7973 madde; 4,249 - 4,256 arası.

Konu: Rakı Sofrası IX

Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Haklısın.. bazan kaptırıyorum kendimi..

Yoksa biliyorsunuz.. o üçgeni çok kullanıyorum.. Kendi yazımda bile kullanmışlığım vardır..

Bir de, o üçgenin yerini değiştirin yahu.... Kaç kere üçgene basacam diye yıldıza bastım..

Hele birine de yorum yazmıştım.. Allahtan sadece "Yazıya dikkat" gibi bir şey yazmıştım.. Adam da rep'i alınca o yazıdan.. ne gururlanmıştır..

İşin şakası bunlar.. Ama...

Ben böyle birisi değildim.. İp ilk cezada koptu... O hikayeyi de biliyorsunuz... O cezayı almasam, şimdi hiç cezam olmazdı.. Emin olun olmazdı...
    Basın kalayı efendim, elinizi böyle korkak alıştırmayın!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Bunları denedik olmadı... maalesef...
    Sizlerin tecrübesi değerlidir... Tecrübe ettiklerinizi az buçuk bilsek de, detaylarını bilmiyoruz.. Orada birbirinizle neler konuşup neler tartıştığınızı, nelere kafa patlattığınızı bilmiyoruz...

Benimki öneri idi sadece....

Ama bir çok eski (bilgili ve saygın) üyenin yazmıyor olması, bilimsel ve altı dolu yazıların gittikçe azalıyor olması, vs. vs. üzücü...

Aha bu grafik de grafik olmuş denecek grafik bulmak zorlaştı.. Okkalı bir temel analiz okumaz zorlaştı...

Var olan en iyi şeyler.. Takas, pasta, kademe, haber paylaşımları... O da zaten bir çok üyede var artık.. 30 K portföyü olmayan kişilerde bile derinlikli ekran var neredeyse..

Neyse.. Önerilerimi önerilmemiş gibi kabul edin o zaman.. .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,064
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    10 Senelik üyeliğimde, en az bir yıl KOBE zindannarında yatmışlığım vardır!

Pis CAPON sayesinde, öğlen kalk yallah KOBE!
    Heç dokanmadı bana, epeyce yazımı silmiştir ama...

eyi borsacı imiş, gelecekte yönetici olacağımı tahmin etmiş demek ki..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Basın kalayı efendim, elinizi böyle korkak alıştırmayın!

İki satır kalmış ama..

Hani kırk satır olsaydı.. Sorardık hatırını.. kırk satır mı, kırk hatır mı diye... (hatır mıydı bu yav.. .hatır gibi birşeydi..tam hatırlayamadım.. )

Reha GAYA, üçgen, dörtgen, elips, yuvarlak, köşegen, armut, yuvarlak, sıcak, yumuşak;

Gibim, geometrik şekillere bakmaz, doğrudan dalar gerekene!

Sizlerin tecrübesi değerlidir... Tecrübe ettiklerinizi az buçuk bilsek de, detaylarını bilmiyoruz.. Orada birbirinizle neler konuşup neler tartıştığınızı, nelere kafa patlattığınızı bilmiyoruz...
    Sallıyor, o zamannar çömez bile değildi, başka bir forumu uçurmuştu, yannışlıklan!

Adını da vereyim, SİYASİNET gibi bir şeydi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,064

Benimki öneri idi sadece....

Ama bir çok eski (bilgili ve saygın) üyenin yazmıyor olması, bilimsel ve altı dolu yazıların gittikçe azalıyor olması, vs. vs. üzücü...

Aha bu grafik de grafik olmuş denecek grafik bulmak zorlaştı.. Okkalı bir temel analiz okumaz zorlaştı...

Var olan en iyi şeyler.. Takas, pasta, kademe, haber paylaşımları... O da zaten bir çok üyede var artık.. 30 K portföyü olmayan kişilerde bile derinlikli ekran var neredeyse..

Neyse.. Önerilerimi önerilmemiş gibi kabul edin o zaman.. .
    üyeye kırmızı verme yetkisi vermişsin, basıyor gırmızıya, neden bastın diye de hesap soramazsın.

Bora Yaşar, her yazısına onlarca gırmızı gelirdi. aklımda kalan..

bir kaç tane iyi yazar vardı, hipneliğine gırmızıya basarlardı..

ben nick altına yazıya da karşıyım, bazıları daha özel gibi hissediyor, o üyeleri... ( mod ve yöneticiler hariç, yoksa üyeler onları bilemeyebilir. )

hiç altıma yazılsın diye yönetimde olmadığımda rica etmedim.. isteseydim yazarlardı, bir ara isteyene yazılıyordu... eski üyelere..

BaBo hariç, ona herkes öyle seslenir...

Herkes eşit, başlık açan, temel teknik analiz yapan üyeyi, açtığı başlıkta, gelen haksız eleştiri ve saldırılara karşı korurum...

eski bilindik üyeler, twitıra geçti, kimisi patron oldu, forumculuğu bıraktı,

bu iş böyledir....

birileri gider, yeni genç birileri gelir bayrağı devir alır...
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Heç dokanmadı bana, epeyce yazımı silmiştir ama...

eyi borsacı imiş, gelecekte yönetici olacağımı tahmin etmiş demek ki..
    Çocuklarının dişlerini neye CAPONYA'da değil, TÜRKİYE'de yaptırmak istediğini sorsaydınız!

LAN, CAPONYADA yaşıyorsun ahkam kesiyorsun, diş tedavisi TÖRKİŞ eşşek herif!

Sayfa 532/997 İlkİlk ... 32432482522530531532533534542582632 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •