Sayfa 329/1001 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429829 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 2,625 - 2,632 arası.

Konu: Viop - XIV

1.  Alıntı Originally Posted by vaque Yazıyı Oku
    Neden bizde hiç iyileşme yok ?
    Ocak-şubat-mart ayında 50 yaş üzeri kronik ölümler araştırılmalı, aslında pozitif olup da virüsten ölen çokça insan olabilir... ama ecel denilmiştir..

2.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Mesela almanya da bavyera bolgesi karantinaya alindi. Cunku.orada vaka.cok ve hizli.artiyor. Turkiye de herhalde sehirlerden kacarlar diye aciklamiyorlar
    Bizim buraya kadar gelmiş,şehir ismi vermeyim. tahminime göre her ilde vardır covit19 virüsü ama hasta (taşıyıcı) test olmadığı için hasta olduğunu bilmiyordur, septomlar cıkacak ki hastaneye başvursun. Belki şuan bu sayfadaki 200 kişiden 5 i pozitif taşıyıcı
    Hamdım Piştim Yandım

3. O zaman açıklansın

Karantina altındakiler kim

Test yapılanlar kim

Niye açıklama yok
    Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.

4.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Bizde şehirler açıklanmıyor değil mi ?

Çin deki gibi ?

Çin’de hangi şehirde kaç corona var biliyorduk mesela

Şahsen büyük şehirlerde bu risk faktörü çok fazla
    Hocam şehirler açıklanırsa tehlike büyür. Olmayan şehirlere taşınır. Ve kaos olur.
    Bu yüzde açıklanmasa iyi olur.

5. Burda durumu küçümseyen sazeli diye bir denyo vardı.. Anlasın gari durumu..
    Anam ağladı.. Paranoyak olduk iyice.. Gerçekten şu 4 Günde anam ağladı...
    Varın daha da büyük yerde çalışan sağlık personelini siz düşünün..
    Çıkmayın dışarı abi.. Çıkmayın ki hastaneler hastane içi birimler insanlara yetişebilsin..

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bizim buraya kadar gelmiş,şehir ismi vermeyim. tahminime göre her ilde vardır covit19 virüsü ama hasta (taşıyıcı) test olmadığı için hasta olduğunu bilmiyordur, septomlar cıkacak ki hastaneye başvursun. Belki şuan bu sayfadaki 200 kişiden 5 i pozitif taşıyıcı
    Aynen öyle abi.. test yapılmadığı için kuluçka döneminde onlar şuan, hastalığı yaymakla meşgul.. çok değil 10-15 güne patır patır dökülür..

7. ben bu piyasa hastalığının herkese bulaşacağını yada bulaştığını düşünüyorum..adı üzerinde ortalık hastalığı kimisi hiç duymadan kimisi ayakta kimisi hafif şekilde atlatabilir...en kötüsü risk gurubunda olan hastalar yaşla ilgisi yok..onların çok dikkat etmesi lazım..

8.  Alıntı Originally Posted by Volna Yazıyı Oku
    O zaman açıklansın

Karantina altındakiler kim

Test yapılanlar kim

Niye açıklama yok
    İtalyada açıkladılar, insanlar şehir değiştirirken birbirine bulaştırdı durum daha vahim oldu. Bu konuda bakanın yanındayım kusura bakmayın.

Sayfa 329/1001 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429829 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •