7yıl önce parkta yürürken gözüme polen vb birşey kaçtı eve gidene kadar kaşımamaya çalıştım neyse sonra doktora gittik göz nezlesi dedi ona göre tedavi uyguladı ama kızarıklık geçsede hasar bırakmıştı, elimdeki su şişesinideki erikli yazısını zor okuyordum.

Sonra araştırma hastanesinde bir göz doktoruna gittim bunun adenoviral denilen bir virüs olduğunu görme oranımın %20ye indiğini düzelir mi bakacağız göz kendini yenileyen bir organ değil demişti. + bendeki kadar olmasa da evde herkese bulaştı.

Steroid ve kortizon damlasıyla 6ay tedavim sürdü görme oranım %90-95üzerine çıktı. Yan etki olarak gece araba sürerken gözlerim çabuk kuruyor ve Hala bir göz doktoruna gitsem görme alanı dışında da olsa bir gözüm için korneanda leke var der. Kalıcı hasarda bıraktı

Düşmanımın başına gelmesin.
YTD
 Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
kan yolu ve cınsel ılıskıyle.....ıstedıgın kadar parkta gez......ama parkta agaca dokundun banka dokundun gecmez ama elını agzına goturdun yuzune goturdun gecer ....ama bagısıklık sıstemın gucluyse hıc bırsey olmaz.......ben ocak ayında buna benzer bısey gecırdım.....ates....oksuruk ......1 ayda gectı ......sadece ıhlamur ıctım....ya domuz grıbıydı ya bju........bulundugum kalabalık ortamdakı cogu kısıde gecırdı ......ınanılmaz hızlı yayıldı....ama uzun surdu.....doktorlar grıp deyıp gecırdı......bence o coronoydu....yenı bı mıkroptu....aralıkta cıkmıs wuhanda mumkun yanı 1 ayda gelmesı.......