Sayfa 391/1001 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491891 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,121 - 3,128 arası.

Konu: Viop - XIV

Bizde diğer ülkeler gibi önlemler alıyoruz kapalı alanların kapanmaları Bazı yasaklar hizmetlerde durma uçuş kısıtlamaları sınır kapamaları vs. Bunlar tek eksiğimiz ohal sokağa çıkma yasağı ve vaka ve ölüm sayılarının gerçekleri yansıtmaması

Şöyle düşünelim ben işçiyim bugün çalışıyorum yarın patron işler azaldı diye ücretsiz izin dese yada sokağa çıkma yasağı denilse ben ne yapacağım markete gitsem makarna un alabilirim ama kredi kartımın ödeme günü geldiğinde ne ile ödeyeceğim.
    Yada ben esnafın kiram var faturam borçların var bana dedilerki kapat arkadaş riskli durum eyvallah peki ben yiyeceğim kiramı nasıl ödeyeceğim vs.

Bu işçi ve esnaf için sıkıntı gelelim kodamanlara bizde para çok lakin fabrika durdu borsada hissemiz çakıldı Yusuf ensemizde nefes alıp veriyor ne yapacağız kapat marketi para var al doktorda yanına al ilaçlarda vs.

İyide kaç zengin var ülkede

Kısacası aşı bulunsa bile onun bir süreci var yani fırsatlar bile artık geçici olacak çok düştü buradan alınır demek bile belki bizi kurtarmayacak

Demem o ki bizleri çok ama çok zorlu bir süreç bekliyor 2020 kıyamet yılı olacak tabiri caizse

Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Neticesinde dip çöp veya korkunç seri sert satışlı tabela fiyatlar ve potansiyel kâr marj sunumu mıknatıs etkisidir..
    Ve bir noktada o hiç muhatap olmamış baskın nüfus bu çilemize ortak olmayı gözlerine kestirir vesaire.. )

Sokağa çıkma yasağı uymayan para cezası varmış

Bu arada cnnturkte Çavuşoğlu 7 ülkeden, 3558 öğrenci getirelecek ve karantinaya alınanacak dedi

5. 22 Ocak 580 vaka
    06 Mart 100.000 vaka
    18 Mart 200.000 vaka
    21 Mart 300.000 vaka

12 ay sonra gelecek asininda, deneyecegiz dedikleri ilaclarinda hic bir hukmu yok. Tablo yukarida. Kuresel sokaga cikma yasagi olmaz ise saglik sistemleri toptan cokecek. Fazla zaman yok. Bir kac hafta sonra bu tablo cok agirlasir.

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,457
     Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    gençler evde oturuyor, yaşlılar çok sıkıldık deyip sokakta geziyor... roportaj yapıyorlar, neden dışardasınız diye... adam zaten herkes ölüyor bir şekilde bir gün diyor...
    Yaşları ilerlemiş insanlar, bu dünyada görüp göreceklerini tamamlamışlar. Bundan sonra ölsek de gam yemeyiz (belki de bir an önce cennete gideriz diye seviniyorlardır kimbilir....) modunda herhalde yaşlılarımız. Ama gençler, erkenden ölmek istemiyorlar, ciddiye alıyorlar.
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

7.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    url=https://hizliresim.com/SZhJ56][/url

Calisiyor bizim belediye[emoji3]
    64.99 olanlara dokunamiyor..işe bak sen ya..

8. Su ana kadar son bulan vakalara, tedavi ya da olum, bakilinca ölüm orani yüzde 12.

Sayfa 391/1001 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491891 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •