Sayfa 396/1001 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,161 - 3,168 arası.

Konu: Viop - XIV

1.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    https://youtu.be/tT-wstgU_wU

Abdullah Ciftci :
    Ulus devletlerin salgindandan dolayi virus ve ekonomik krize cozum bulmakta basarisizliga ugrayip BM, DSO ve IMF gibi orgutler devreye girip inisiyatifi ele gecirdikten sonra salginin bitis sureci basliyacak.
    Boylece kureselcilerin ulus devletlere cektigi operasyonun 1. bolumu bitmis olacak....
    Abdullah Çiftçi bey galiba bir komplo teorisyencisi
    Ama hayatta herşey oyle kolay değil

Bu olay (salgın) en çok
    Uluslararası dış ticareti etkiliycek

Yani
    Bu defa en çok kaybı (maddi kayıp) çok uluslu zengin devletler vercek

Azdan az çoktan çok gidecek

Ulus devletler zaten zengin değil

Bence Abdullah bey bu defa tutturamadı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Dentex Dentex Yazıyı Oku
    Biz kimin ahını aldık acaba... İlerleyen günlerde bol bol sorgulama fırsatı olacaktır, miadı açık soru istediğin zaman cevaplayabilirsin.
    Kimin mi aldık suriyenin bu hale gelmesinde ki en büyük rol bizim politikamız diğilmi.

3. Bu işin ah vah alışverisi ile bir alakası yok

Ortada bir virüs var ve gözüne kestirdigini öpüyor

Olay bilimsel bir gerçek

Onun ahini aldık , peki o kimin ahını aldı

O da şunun ahını almış

Boş beleş işler

4.  Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku
    Benim görüşüm ( bilemem doğru mu yanlış mı ) genel bir sokağa çıkma yasağını anlamsız buluyorum

Yani bu yasağın goturusu çok olur , hayat durur

Getirisi ne olur ? Eğer sen risk gruplarını koruma altına aldıysan anlamlı bir getirisi de olmaz diye düşünüyorum

Ama benim aklımda şu soru var

Bu virüs sürekli mutasyona ugruyormus ya

Ya seneye yada bir sonraki seneye 30-50 arasını supurmeye başlarsa
    yok o konuda rahat ol, tam tersine işliyor süreç. virüsler giderek insan vucuduna alışacak şekilde mutasyona yönleniyor, yoksa kendi de ölüyor. aklı yok fikri yok,, dna sında yazılı diyecem dna sı bile yok ama ilahi bir mucize işte sanki düşünebiliyor ve dogruya yönleniyor kendi açısından..geçmiş salgın virüslerde hep zamanla daha etkisiz olmuş virüsler.

5.  Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku
    Bu işin ah vah alışverisi ile bir alakası yok

Ortada bir virüs var ve gözüne kestirdigini öpüyor

Olay bilimsel bir gerçek

Onun ahini aldık , peki o kimin ahını aldı

O da şunun ahını almış

Boş beleş işler
    orası öylede arkadaşın cevabına karşılık dedim komşumuzla beraber olsaydık emperyal plan işlemez suriyede karışıklık olmazdı..

6.  Alıntı Originally Posted by Dentex Dentex Yazıyı Oku
    Biz kimin ahını aldık acaba... İlerleyen günlerde bol bol sorgulama fırsatı olacaktır, miadı açık soru istediğin zaman cevaplayabilirsin.
    Belkide gunahlarimiz...Tipta yeterince ileride olamamiz..ilâç sanayimiz öyle....Bilime yeterince destek olmayışı...Hastane yetersizliğimiz...Zamanında hükümetlerin sen ben kavgası yerine bunlara daha çok önem verseydi oy peşinde çalıp çırpma peşinde degilde bilime yatırım yapsaydı durum farklı olurdu belki..

7. Bunun ah vay ile alakası olsaydı Avrupa da ve Kuzey Amerika kıtasında insan nesli tukenirdi

8. Çin kendi ülkesinde hamamböceği fare yarasa pisliği yemeyi yasak etmeli..ayrıca Çine bu salgın hastalıklara sebep olduğu için ağır tazminatlar verilmeli..
     Alıntı Originally Posted by oyuncu7276 Yazıyı Oku
    Çin Arakandaki müslümanların ahını aldı...Rusyası Avrupasi Abd si biz müslümanların ahını aldi...Şehitlerimiz,suriyeli küçük yavruların ölümü illaki Allah katında görülüyor...Şimdi herkes Allah 'in verdiği bu hediye ile uğraşmakta...Ne pkk şimdi gündem de nede rusyanın suriyede bombaları.. ne de israil.. Rabbim biz kullarını korusun bu sınavdan...Allah büyük...

Sayfa 396/1001 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •