Sayfa 412/1003 ÝlkÝlk ... 312362402410411412413414422462512912 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 3,289 - 3,296 arasý.

Konu: HALK Cafe - II

1. Thyciler için...
     Alýntý Originally Posted by MSB Yazýyý Oku
    Ýlker Aycý biraz önce Cnn' de programdaydý...
    Yönetim kurulunun almýþ olduðu kararý genel kurula sunup onay alýr almaz geri alýma baþlayacaklarýný beyan etti...
    Benim anladýðým halkb, ekgyo geri alýmlarý gibi fazla bekletmeyecek gibi...
    Devletten de finansal dahil her türlü yardýmý aldýklarýný belirtti...
    Dýþ hatlarda 5-6 uçuþ rotasý kalmýþ onlarý saydý...
    Yerel uçuþlarda ihtiyaca göre ayarlandýðýný, sayýnýn da düþtüðünü belirtti...
    Anadolu jetin tam yurt dýþý uçuþlarýnýn baþlayacaðý sýrada patlak veren bu olayýn bitiminde kaldýðý yerden daha güçlü bir þekilde devam edeceðini ve dýþ hatlarda da düþük maliyetli sýnýfýnda iyi yerlere geleceðini belirtti...
    En büyük rakiplerimzden biri olan Lufthansa ile ortak olduðumuz sun express' inse çok iyi iþ baþardýðýný, Antalya' ya inen uçaklarýn %56' sýnýn sunexpress uçaklarý olduðunu belirtti...
    Hiç bir çalýþaný iþten çýkarma gibi bir planlarýnýn olmadýðýný belirtti...
    Atlas jetin kriterleri saðlayan ve ihtiyaç halinde personeline baþta pilotlarý olmak üzere kapýmýzýn açýk olduðunu belirtti...
    Bu iþin sonunda daha yüksek sayýlý taleplerin olacaðýný bir kýsým zararýn bu sayede telafi edileceðini ve bunun için hazýrlandýklarýný belirtti...
    Bilet deðiþikliði için teleþa gerek olmadýðýný internet dahil her yerden hizmet verdiklerini belirtti...
    Bu iþin sonunda daha yüksek sayýlý taleplerin olacaðýný bir kýsým zararýn bu sayede telafi edileceðini ve bunun için hazýrlandýklarýný belirtti...
    Hissedarlarýn da þirketin aklýnda olduðunu bir kaç cümle ile vurguladý...
    Þu andaki önceliðin mevcut düzende varlýklarý korumanýn ve problemin ortadan kalktýðý ana hazýrlanmak olduðunu belirtti...

Kýsaca benim aklýmda kalanlar bunlar...
    Umarým dediklerini baþarýrlar, paylaþmak istedim...
    Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir, vereceðiniz kararlar tamamen size aittir...
    Az yazýp, çok okumak istiyorum...

Alýntý Originally Posted by TRENDHOUND Yazýyý Oku
    madem "fakirim ama cahil deðilim" diyorsun bunu da sen bul, eðer becerebilirsen "cahil olmadýðýna" kanaat getireceðim, bakalým becerebilecek misin, top sende
    Kadinin teki anlattikca anlatiyor Psikiyatristine. Adam uyuya kaliyor, horlamaya basliyor.

Kadin durtup uyandiriyor. "Uyuyordun" diyor.

Psikiyatrist "Hayir, uyumuyordum, olur mu oyle sey" diyor.

Kadin: "O zaman ne diyordum?" diyor.

Psikiyatrist: "Sen ne dedigini dusunuyorsun?" diyor.

Bu konuda uzmanligin oldugu belli TREND. Topu yuvarladin. Yanliz cuvalliyorsun. Adam gelmis "uckagitci, sahtekar" dedi bizlere. Sen de "iyi cocuktur, naiftir" diyorsun. Hic de gormesek yani. Bizim orda "i.ne" deniyor ona, "iyi cocuk" degil

Alýntý Originally Posted by Berk Dogan Yazýyý Oku
    Dün Ykb borsa yatýrým Mt aradým görüþtüm. hesabýmdaki boþta kalan paraya 1 faiz uyguluyormusunuz diye.

Bana verdiði cevap þu. hesabýnýzda 80 bin tl varsa 5 bin kalma þartý ile 75 bin tl ye %5.4 ten faiz uyguluyoruz dedi. ben sordum hesabýmda 500 bin tl varsa 495 bin tl yemi uyguluyacaksýnýz. cevap hayýr sadece 75 bin tl ye uygulanýr dedi. þaþýrdým peki dedim kapatým tlf nu.
    Olmaz oyle sey. Likit fon aliyorlar, butun bakiyene faiz isliyor. Araci kurumlara bak bence. Bankada daha degisik olacagini da hic zannetmiyorum ama, her neyse.

4.  Alýntý Originally Posted by Berk Dogan Yazýyý Oku
    Bence cuma günü pegiyi elden çýkarman isabetli oldu gibi. Onur havayolu gibi bakarsýn pegide ucuþlarý 1 müddet durdurduk gibi bir açýklama yapabilir.
    hareketli bir hafta olacak, %2-3 artý eksiler algýlarý deðiþtiriyor, bir süre TOHUM larý muhafaza etmek, fýrtýna sonrasý ekim dikim yapmak mantýklý olacak. Pegi ve Thy için dün gelen 46 ülke tüy dikti. Pegide 14,99 çok net gelecek gibi duruyor. Senet 80 lria görmeseydi gelmesi zordu, ama öyle bir rakam getirildi ki her fiyattan satýlýyor. Þuan geri alým yapan devlet deðil ama þirket sahipleri de sözlerini tutamaz. Ve ky nýn çok olduðu senetlerde bedelli sermaye kaçýnýlmaz olabilir.

Alýntý Originally Posted by Berk Dogan Yazýyý Oku
    Rte.nýn evden çýkmayýn mesajýný dinledim. izole edilmiþ bir yerde promoterde ne yazýlmýssa ona bakýp konuþma yapýyor. yani gözü yanlýþ tarafa bakýyor. birde kanada baþbakanýný izledim küçük fakiir evinin kapýsýnýn önüne çýkmýþ doðal olarak konuþuyor. içinden ne gelirse onu anlatýp güven veriyor halkýna. bizimki ise 1 odada kendisini korumaya almýþ. göz kaymýþ bir vaziyette halka nasýl güven verecek acaba.

https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem...arisi-5694199/
    Berk kardeþ tamamen kendi bakýþ açýnla siyasi yaptýðýn yorum hiç hoþuma gitmedi. Lütfen forumda siyasi bakýþ açýsýný býrak veya bu kadar belli etme teþekkürler...

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

Alýntý Originally Posted by human01 Yazýyý Oku
    Türk Hava Yollarý Yönetim Kurulu ve Ýcra Komitesi Baþkaný Ýker Aycý, New York, Washington, Hong Kong, Addis Ababa ve Moskova dýþýndaki tüm dýþ hat seferlerinin 27 Mart itibarýyla durdurulacaðýný açýkladý
    Thyciler için...
    Sagolasiniz. Bilinen seyler, insanlar eve kapandi, kimse ucmuyor. Ucaklari bos mu ucursunlar artik yani. Kargo ile niye birsey soylemedi acaba, o devam ediyor.

7. Belki söylemiþtir, baþýný kaçýrdým ben...

Alýntý Originally Posted by 666 Yazýyý Oku
    Sagolasiniz. Bilinen seyler, insanlar eve kapandi, kimse ucmuyor. Ucaklari bos mu ucursunlar artik yani. Kargo ile niye birsey soylemedi acaba, o devam ediyor.
    Kendince yorum ekleyip paylaþmýþ, umarým dediði gibi olur...
    Thy topiðnden alýntý kargo ile ilgili bilgiler...
     Alýntý Originally Posted by karabaht34 Yazýyý Oku
    Thy nin kargo gelirleri,

THY’nin 4. çeyrekte yolcu gelirleri %15,5 artýþla 15.657mn TL olurken,
    kargo gelirleri %7,8 artýþla 2.721mn TL’ye yükselmiþtir. Taþýnan Kargo-
    Posta, 2018 yýlý 4. çeyrekte 394bin ton iken, 2019 yýlý 4. çeyrekte 426bin
    tona çýkmýþtýr. Satýþ gelirleri içinde kargo gelirlerinin payý 4Ç2019’da %14,3
    seviyesinde gerçekleþmiþtir.

Goruldugu uzere tum gelirler icerisinde kargo gelirleri yuzde 15 ini olusturmakta ve thy dunyada 8. Sirada kargo tasimaciliginda. Su an yolcu ucaklarindan da kargo ucagi haline getirilicegi dusunulurse thy kargo gelirlerini daha yukari tasiyacaktir. Sonucta kargo tasimaciligi hali hazirda durmadi.

Thy nin 2020 de her ne kadar gelirleri azalsada maliyetlerininde azalacagi diger kalemlerinden gelirlerinin artacagi birlikte dusunulurse bir cok hava yoluna karsi daha basarili bu sureci atlatacaktir.

Ayrica 31 marttan sonra thy hisse alimina yonelecek. Ve devlet destegini acikladi. Bence thy su an dip lerde oyalaniyor. Nisan itibariyle ivme nin yukari olacagini dusunuyorum.

SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir, vereceðiniz kararlar tamamen size aittir...
    Az yazýp, çok okumak istiyorum...

Belki söylemiþtir, baþýný kaçýrdým ben...
    Thy topiðnden alntý kargo ile ilgili bilgiler...
    Kendince yorum ekleyip paylaþmýþ, umarým dediði gibi olur...
    Sagol MSB. Burda da paylasin havacilarla ilgili seyleri. Sonucta olaylar batacaksa da cikacaksa da ilk onlarla olacak. Orda saldirdilar bana, giremiyorum korkudan

Sayfa 412/1003 ÝlkÝlk ... 312362402410411412413414422462512912 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •