Sayfa 411/1003 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511911 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 3,281 - 3,288 arası.

Konu: HALK Cafe - II

Dünya finans kurumlarıyla aranı bozmuşsun. Abd devletiyle swap anlaşması yapmazsan develasyon da mümkün.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

2.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Dünya finans kurumlarıyla aranı bozmuşsun. Abd devletiyle swap anlaşması yapmazsan develasyon da mümkün.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben söylemedim ama sen yazdın. Aynen doğru. Türev ürünleri dünya genelini kör testere gibi doğramaya başladı.

3. Pazartesi bist nasıl açılır sizce ortaklar.?

4.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Pazartesi bist nasıl açılır sizce ortaklar.?
    Vadeli ABD belirler bu gece. Sırf rahat uyumak İçin 88 de sıfıra indim, çok az Halkbank var, bence düşük açılmaz, azda olsa ayrıştı. Pala biraz daha tutmaya devam edecek.

5.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Vadeli ABD belirler bu gece. Sırf rahat uyumak İçin 88 de sıfıra indim, çok az Halkbank var, bence düşük açılmaz, azda olsa ayrıştı. Pala biraz daha tutmaya devam edecek.
    Bence cuma günü pegiyi elden çıkarman isabetli oldu gibi. Onur havayolu gibi bakarsın pegide ucuşları 1 müddet durdurduk gibi bir açıklama yapabilir.

6. Bütün herkesin ortak lafı :bu kriz şimdiye kadarki hiçbir krize benzemiyor

Eğer öyleyse sanki aşağılara doğru epey yol var gibi.

Aslında bir salgindan dolayı herşey stop ettiğinden çabuk atlatilsa ve salter ler acilsaydi kısa sürede aynı hızla cikabilirdik ama kaybedilen her gün olayı derinlestiriyor.

Diğer yandan patronlar çıldırdı, liderler piyasaya vereceği miktarı artırıyorlar.

Bakalım mantık yürütmekle de olmuyor çoğu zaman.Tahminim yarın için hafif yukarı açılış bekliyorum.

7. Dün Ykb borsa yatırım Mt aradım görüştüm. hesabımdaki boşta kalan paraya 1 faiz uyguluyormusunuz diye.

Bana verdiği cevap şu. hesabınızda 80 bin tl varsa 5 bin kalma şartı ile 75 bin tl ye %5.4 ten faiz uyguluyoruz dedi. ben sordum hesabımda 500 bin tl varsa 495 bin tl yemi uyguluyacaksınız. cevap hayır sadece 75 bin tl ye uygulanır dedi. şaşırdım peki dedim kapatım tlf nu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
    Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İker Aycı, New York, Washington, Hong Kong, Addis Ababa ve Moskova dışındaki tüm dış hat seferlerinin 27 Mart itibarıyla durdurulacağını açıkladı
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 411/1003 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511911 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •