-
merhabalar,
2010 yılından buyana aktif hisse senetleri piyasası içerisinde yatırımlarımı çeşitlendirip yatırımlarıma yön vermeye gayret ediyorum.
viop,varant,kaldıraçlı işlemlerden uzak durmaya çalışıyorum.yönetemiyeceğim riski taşımamaya gayret ediyorum.
son düşüşte bende yatırımcısı olmaya karar verdiğim hisselerdeki pozisyonumu koruyorum,çıkış yapmayı kendi tercihimle düşünmedim,oyunun içinde kalmaya sonuna kadar devam etmeye karar verdim.
bakıldığında hisse bazında yaklaşık yüzde elliye varan düşüşe rağmen birazda işi gırgıra vurarak tepkiyi kendimce yumuşatmaya çalışmaktan başka bi amacım yok yaptığım ibişliklerin.
aslına bakarsak corona,dünya ekonomik problemlerinin yanında beni en çok şu süreçte korkutan şey türkiyenin kendi ekonomik şartlarının bi anda ön plana çıkarak işin içinden çıkılmaz bi hale gelmesi,ancak burdada gene olumlu olaylara bakmamı suan kadar sağlayan şey tek adam rejimi ve dışsal kapalılık 

ha bu arada benim şartlarımı şu an yaşasaydın Alicemal abi inan gerçek keçi olup dağlara vurmuştun,ben mi ben valla kendimi zor tutuyorum,
syg,hürmetler
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri