Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
Sise nın bırlesmesı de one surdugu nedenler gercekle pek alakası yok hacım derinlik ve piyasa degerını olumsuz etkiledi gıbı acıklama lar yapıldı durust degıl ler
Isctr nın yıllarca pd dd degerının yarısında ıslem gormesını gormeyenler imtiyazlı ve kurucu da atr de 250 kurucu da 750 ve btr de 12 bin lot işlem gormesını hangi gerekçe ile acıklayacaklar

Bu genel kurulda radikal kararlar cıkabılır ısbank ın grup hisselerini tek hısse yapacaklardır
2 holdıng olusumu var ıs fınans ve is sanayi holdıng
Bu sene bu is bitecek yıllarca ataturk un hisselerini ısbank ve parti tarafından somurulme donemi bittecektır
Hangi sömürme anlamadım sanırım halk bank meselesini yada thy de dönen fırıldakları görmüyorsun ...
illa bir meseleye fırıldak arayacaksak bu düşüşün hükümetin 2018 yılının sonunda iş gurubunun %28 el koyacağız demesiyle başladığını bilmelisin.. o günden beri kağıttaki yabancılar mal çıkıyor birileri ağzından çıkanı duymadığı için böyle oldu firmada bu olayın akıbetinde baktı adamlar kafayı takmış kasa boşalmasın birileri yağmalamasın diye kağıdına sahip çıkmıyor hakkımı yaptığı bana göre iş grubu doğru olanı yapmadı. açıkçası ben oyak gibi yapmasını beklerdim ama kimse oyaka saldırmıyor vesselam. neden postal meselesi....
lütfen siyasi mesele yapmayalım