Originally Posted by
eren2008
Emin olun şişecam yönetimi aldıkları pozisyon itibariyle çok ciddi zarardalar.Planları hesap edemedikleri bir virüs bozdu.Şişecam grubu içinde sadece şişecam hissesinde geri alım yaparak hisse fiyatını krizden erkilenmediği hâlde yukarıda tuttular.Trakyacamın tahtasında ise destek noktalarında iş yatırım devreye girerek stopları patlattılar.Hisseyi 2019 yılında hiç bir sebep yokken bilançoda ciddi bozulma yokken 2.30 gibi komik rakamlara kadar düşürdüler.O noktada yabancının ciddi hamlesi geldi.Şişecam iştiraklerinde ciddi yabancı satışı geldi.Sebebini siz araştırın.Şisecam yönetimi son iki yıldır yatırımcıya vaad ettiği kar paylaşımını yerine getirmiyor.Piyasa yapıcılığı kapsamında devreye girmesi gereken aracı kurum tam tersi piyasa bozucu işlemler gerçekleştiriyor.Yetmiyor özellikle trakya camdan yüksek meblağlarda isim telif hakki adı altında şişecama para aktarılıyor.Şisecamın elindeki sembolik miktardaki trakya cam hisseleri trakya cama yüksek fiyattan satılıyor.Trakya cama elektrik santrali kurma ve satın alma yetkisi verilmesi yabancı için son nokta oldu.Şişecamin elindeki miladı dolmuş santralleri fahiş fiyata trakya cama devredeceklerdiki yabancının ciddi satışından korkup geri adım attılar.Uzun yazdım ama yıllara yayılmış bir planı uyguladılar.Trakya cam ciddi karlar ederken daha iyi bilançolar ve kar açıklaması gerekirken şişecam yönetiminin karı kar payı yoluyla yatırımcıyla paşlaşarak şişecama aktarması gerekirken yasal açıklardan faydalanıp düzcam isimli şirketi kurarak dolaylı yoldan nasıl para aktardığını anlatmaya çalıştım.Umarım spk en yüksek fiyattan hisse devrini onaylar.Şişecam yönetimi yeni hissesiyle mutlu mesut yaşar.
SM-J710FQ cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Seni tek geçerim bu alemde USTA......
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hiç bir fikrim ve önerim yatırım tavsiyesi değildir. Ciddiye alınmasın sorumluluk kabul etmiyorum
Yer İmleri