Sayfa 341/972 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391441841 ... SonSon
Arama sonucu : 7770 madde; 2,721 - 2,728 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI V ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. marketler 09:00 - 21:00 arası açık

Ohal loding...

3.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Ohal loding...
    Ohal ilan edebilmek için devletin faturaları giderleri kısaca maaşları karşılaması lazım.Şuan imkansız görünüyor.Bu virüs çok işletme batırır.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Normalde her EV YAPIMI ORGANİK ELMA SİRKESİ nin temas anında öldüremediği hiçbir virüs veya mantar yok.

Eğer olurda Virüs bulaştığını hissederseniz, bunu içmeyi deneyin. Faydalı olma ihtimali çok yüksek. Marketlerde satılan elma sirkeleri dandik, onları denemeyin. organik falan deseler bile organik değil katkılı.

Bende zamanında yoğun bağırsak hastalığı olmuştu. Ne ilaç aldıysam içtiysem faydası olmadı. Tıpta tedavisi yok. Organik elma sirkesini o zaman keşfettim zamanla tedavi etti. vücutta dahili veya harici bir virüs veya mantar varsa, ilk deneyeceğiniz Organik elma sirkesi olsun.

Mesela ağzınızda sürekli aft çıkarsa tedavisi yok tıpta. Ama organik elma sirkesi için. 2-3 günde kesin geçiriyor.

Mesela saçınızda geçmeyen kepek varsa, organik elma sirkesi sürün bekletip durulayın, kesin tedavi ediyor.

Virüs ve mantara karşı inanılmaz etkili. Kocakarı ilacı değil. Bilen biliyor. özellikle Amasya elmasından yapılanı çok etkili.

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    O virus turkun vucuduna girdi ya
    Bir daha iflah olmaz
    Son düzenleme : sadecegrafik; 24-03-2020 saat: 01:15.

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Normalde her EV YAPIMI ORGANİK ELMA SİRKESİ nin temas anında öldüremediği hiçbir virüs veya mantar yok.

Eğer olurda Virüs bulaştığını hissederseniz, bunu içmeyi deneyin. Faydalı olma ihtimali çok yüksek. Marketlerde satılan elma sirkeleri dandik, onları denemeyin. organik falan deseler bile organik değil katkılı.

Bende zamanında yoğun bağırsak mantarı olmuştu. Ne ilaç aldıysam içtiysem faydası olmadı. Tıpta tedavisi yok. Organik elma sirkesini o zaman keşfettim zamanla tedavi etti. vücutta dahili veya harici bir virüs veya mantar varsa, ilk deneyeceğiniz Organik elma sirkesi olsun.

Mesela ağzınızda sürekli aft çıkarsa tedavisi yok tıpta. Ama organik elma sirkesi için. 2-3 günde kesin geçiriyor.

Mesela saçınızda geçmeyen kepek varsa, organik elma sirkesi sürün bekletip durulayın, kesin tedavi ediyor.

Virüs ve mantara karşı inanılmaz etkili. Kocakarı ilacı değil. Bilen biliyor. özellikle Amasya elmasından yapılanı çok etkili.
    Yanlış bilgi veriyorsunuz, uzmanların söylediğine göre sirke virüse karşı değil bakterilere karşı etkili

6. Uzmanların ta mına koyum. Ben bağırsak hastalığı olduğumda İstanbulda gitmediğim Prof kalmadi. Bana uzman falan deme kardeş.

ORGANİK EV YAPIMI ELMA SİRKESİ virüs ve mantarı öldürür.

Alıntı Originally Posted by ~YTA~ Yazıyı Oku
    Yanlış bilgi veriyorsunuz, uzmanların söylediğine göre sirke virüse karşı değil bakterilere karşı etkili

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Uzmanların ta mına koyum. Ben bağırsak mantarı olduğumda İstanbulda gitmediğim Prof kalmadi. Bana uzman falan deme kardeş.
    Bakteri ile virüsü karıştırma kardeş. Milletin canı burnunda zaten. Her kafadan bir ses çıkıyor.

8. Ok. Ben paylaşayım dedim. Başka çare bulamazsanız aklınızda olsun. Zararı olmaz.

Alıntı Originally Posted by ~YTA~ Yazıyı Oku
    Bakteri ile virüsü karıştırma kardeş. Milletin canı burnunda zaten. Her kafadan bir ses çıkıyor.

Sayfa 341/972 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391441841 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •