Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı
Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil
Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok
Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.
Ankara da oturacak ( sadece kışın ) bir daire arıyorum. 3+1 ( en az 110 metrekare net ) en fazla 7 yaşında olmalı. Para nakittir. Bölge olarak hastaneye yakınlığı, marketlere yakınlığı önemli. batıkent , ümitköy , keçiören veya Eryaman da metro istasyonlarına yürüme mesafesi olabilir.
abd büyükelciliğinin açılış vaktini tahmin eden var mı. çukurambar ve söğütözü tarafını canlandırır diye tahmin ediyorum
Darbe girişiminden beri aynı şeyi bekliyorsun ama ev fiyatları bir türlü düşmüyor. Yine düşmeyecek. Çünkü bizim hükümette trende uyup para dağıtacak. Abd de Fed varsa bizde de saraya göbekten bağlı TCMB var. Ayrıca beton aşığı halkımız ve duran konut üretimi var. Dolar bazında hesap yap deme lütfen. O zaman bende BTC, GOLD derim![]()
Ahmetg nerelerdesln? Trump ne yapiyor? Tanklar yakında ABD sokaklarında olur. Eve 3-5 tüfek al ve bolca mermi depola, Yahşi batı. ABD artık eyaletlere bölünür. Başka çıkış yolu yok. Trilyon dolar$ para basıyorlar her gün yetmiyor.
Biz Türkiye de rahatız, tuvalet kağıdı bol miktarda var. Makarna gani. İdare ederiz. Ya siz?
Yer İmleri