şu an eczacılar ve diğer sağlık çalışanları bile tedirgin..
eczacılar risk altındayız nöbetçi usulü getirilsin diyorlar..
sonuna kadar haklılar, nerde hasta var eczacının burnun dibinde öksürüp tınsırıyor..
kendilerini hastalardan korumak için kendi bölümlerini naylon ile kaplayan eczaneler var..
bizde coronadan ilk ölen kişi 89 yaşında eczacıymış..
bist 80 i kırmadıkça
dow18 i
bu bol para politikası ile
borsa ve altında düşüşler alım fırsatı olur.
@ariston abi
3 tane limon aldım 10 tl tuttu
Bu corona muhabbetine iyi zam gelecek
Biber 10 tl idi
Çola yıda zamlamışlar
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
aslında bende düne kadar böyle düşünüyordum...yani abd dolar fışkırtacak dünya altında serinleyecek style...lakin bu işte bir terslik var gibi...neden dersen...şu son olaylardan sonra abd ekonomisi kendi ciddi darbe yedi, firmalar zor duruma düştü daha dün Trump Boeing zor durumda dedi...koca Boeing düşün...aynı şekilde işsizlikle kıvranacak abd halkına dolar lazım olacak...yani bence o fışkırtacakları doların abd dışına çıkışı biraz zor gibi...parayı birileri içeride hüpletecek...bu durumda özellikle EM ler üçün birini bile alamayabilir gibi gibi...bilemiyorum...
ABD de büyük bankalar aldıkları dolarları aşağıya vermiyormuş. Muhtemelen kötü gün için saklayacaklar.
Vatandaşa direkt çek verilmesi daha iyi bir çözüm. Öte yandan bu durum enflasyonu artırabilir.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
dün de söyledim..bazı avrupa ülkeleri önemli gördükleri şirketlerin yabancılar tarafından ele geçirilmemesi için yasalar çıkartmış..yeni yeni daha..bizde böyle bişey duydunuz mu..
bizde tam tersi göbek atarız yabancılar şirketlerimizi alıyor diye..
sanırım bu bol paralar bu görevi yapacaklar..ama önce kıvama gelmesi lazım şirketlerin..
Bugün çok işlek noktada
Opet Petrol istasyonu olan bunun yanında ful marketi olan arkadaşım aradı
Yandım vallahi dedi işler yüzde 70 düştü dedi
Bir yandan da petrol stoğundan da zarar ettim dedi
Baya bir dertleştik kara kara düşünüyordu
Allah yardımcısı olsun milletin
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Yer İmleri