Sayfa 884/1001 İlkİlk ... 384784834874882883884885886894934984 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 7,065 - 7,072 arası.

Konu: Viop - XIV

1. vaka sayısı kaç oldu ben anlamadım cumhurbaşkanı 8400 mü dedi ?
    Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.

2.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Ahah bir yap bakalım ne oluyor. Hisse düşer vadeli sabit kalır, fiyatı dengeler. Sende baka kalırsın. Arbitrajmış...
    Hisselerde açığa sat olmadığı için tavana değdiriyorlar çok rahat. Viop da değdirmiyorlar
    Gelirse short açarım garanti para.

Açığa sat yasağı kalksın. Hisseleri yine tavana değerken göremezsiniz. Yüzde 3 yakınlaşır en fazla.
    Hisse duserse longu kapatip hisseyi yerine koyarim. Hadi o olmadi ay sonunda her halukarda spotla vadeli esitlenecek

Thyao 8.80 altina kayarsa o zaman borsada sert satislar gorebiliriz. Bugun diger tahtalarda hicbir hareket yok. Shortlari tutmaya devam

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
    Evde olunca bu borsa bana çok hiç bitmiyormuş gibi gelmeye başladı. Öğlen arasıda yok. Saat daha 12:40 havada kapalı olunca akşam oldu gibi hissediyorum.
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Alıntı Originally Posted by Volna Yazıyı Oku
    vaka sayısı kaç oldu ben anlamadım cumhurbaşkanı 8400 mü dedi ?
    Onu kimse anlamadi zaten [emoji3]

6.  Alıntı Originally Posted by Volna Yazıyı Oku
    vaka sayısı kaç oldu ben anlamadım cumhurbaşkanı 8400 mü dedi ?
    8400 hastanede gozlem altın da 53 bın evde
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

7.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Ahah bir yap bakalım ne oluyor. Hisse düşer vadeli sabit kalır, fiyatı dengeler. Sende baka kalırsın. Arbitrajmış...
    Hisselerde açığa sat olmadığı için tavana değdiriyorlar çok rahat. Viop da değdirmiyorlar
    Gelirse short açarım garanti para.

Açığa sat yasağı kalksın. Hisseleri yine tavana değerken göremezsiniz. Yüzde 3 yakınlaşır en fazla.
    Spottaki malını normal şartlarda satmayacak olan kişi, spottan satıp vadeliden alım yaparak komisyonu düşmeden %1 kar eder. Zaten 3 gün sonra vade sonu malını tekrar yerine koymuş olur gayet mantıklı arkadaşın dediği.

8.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Piyasa yapıcı çakal. Onu yedirir mi sana bana? Tavana gelince 20 milyonluk short aç, sıfır risk. Kesin para kazanırsın. Bunlar büyük çakaldır.
    Öyle tavana falan değdirmezler.

Hissede ise açığa satılmıyor, rahat tavana değdirebiliyor.
    Açığa satış yasak oldukça vadeli piyasada hisselerin spot fiyat altında kalması doğal....tavanda 500 bin var şu anda, bir milyon olursa, bu sefer mecburen vadeliyi de tavana kadar alırlar!!!
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 884/1001 İlkİlk ... 384784834874882883884885886894934984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •