Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 9840 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by CahilCuhela Yazıyı Oku
    Cauti abi klimada 8-40 kısa trade deneyeyim dedim
    Dün daha sinyal vermeden geçmiş sinyaller ile karşılaştırıp ema8 e fiyat değince alış yaptım

2 günde çok iyi marj bıraktı , basit ve güzel sistem
    Teşekkür ederim
    Trade ederken satış noktanı nasıl belirliyosun acaba?

Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Trade konusunda pek iyi sayılmam...zaten sık sık değil, bazen zorunluluktan işlem yapmış oluyorum...bu nedenle bu konuda yazmayayım, o da eksik kalsın

Zorunluluk derken şunu kastediyorum...hisselerde portföy ağırlığı olarak %20 yi aşmamaya çalışıyorum, özellikle piyasa değeri düşük olanlarda...şu son bir kaç günde mecburen deva ve uluun satıyorum ( diğerleri düşerken bunlar artıyordu)..çünkü her gün oran koşulunu bozuyorlar klimasanı da öyle aldım mesela...son alımı 9,51 den yapmışım...maliyetim 10,62 oldu...ayıp olmadın diye başlıkta detay yazmıyorum ama en azından deli gibi tabana basarlarken, moral oldun diye tabandan aldığımı yazdım..belki 1-2 arkadaşın panikle pes edip satmasına engel olmuşumdur.

Doas ta da alıma başlıyorum diye yazdım başlığında...ek alım yapamadım, çok hızlı tepki verdi çünkü..%18 çıktı ben aldıktan sonra...işte bunların hepsi, deva ve uluun da yaptığım mecburi satışlar sayesinde oldu millet kredi teminatı tamamlamak İçin mecburi satış yapar, benimkisi de böyle mecburi satış...maşallah deyin, nazar değmesin
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Trade konusunda pek iyi sayılmam...zaten sık sık değil, bazen zorunluluktan işlem yapmış oluyorum...bu nedenle bu konuda yazmayayım, o da eksik kalsın

Zorunluluk derken şunu kastediyorum...hisselerde portföy ağırlığı olarak %20 yi aşmamaya çalışıyorum, özellikle piyasa değeri düşük olanlarda...şu son bir kaç günde mecburen deva ve uluun satıyorum ( diğerleri düşerken bunlar artıyordu)..çünkü her gün oran koşulunu bozuyorlar klimasanı da öyle aldım mesela...son alımı 9,51 den yapmışım...maliyetim 10,62 oldu...ayıp olmadın diye başlıkta detay yazmıyorum ama en azından deli gibi tabana basarlarken, moral oldun diye tabandan aldığımı yazdım..belki 1-2 arkadaşın panikle pes edip satmasına engel olmuşumdur.

Doas ta da alıma başlıyorum diye yazdım başlığında...ek alım yapamadım, çok hızlı tepki verdi çünkü..%18 çıktı ben aldıktan sonra...işte bunların hepsi, deva ve uluun da yaptığım mecburi satışlar sayesinde oldu millet kredi teminatı tamamlamak İçin mecburi satış yapar, benimkisi de böyle mecburi satış...maşallah deyin, nazar değmesin
    Maşallah 1001 kere maşallah
    Herkesin kazancı bol olsun
    Bende bugün tahtada dans ettim yakında çarpacaklar bana hissediyordum

Mesaj alındı, teşekkürler abi [emoji4]

Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. ben tun tavandan pegas aldim bugun de tavandan aldim.
    bugun 6.1 den doas da aldim.
    bu soyledigim parcalar kucuk parcalar .. kucuk kucuk duruma gore yol alacagim...

4. Mart'ın sonları yaklaşmış, korkular yatışmış biraz, ben de o sırada bunları yazmışım..şimdilik bu kadar.

Tabii ki buradan V tipi çıkış yapacak halimiz yok...95-100 bin arası ben de tekrar satış beklerim..artık 80 bin altına kalıcı hareket beklemiyorum...90 bin altında, 82 bin üzerinde ikinci bir dip ve oradan tekrar yukarı dönüş en olası senaryo.
    İşin içinde olan siz hekimler kadar olaya vakıf olmamız tabii ki mümkün değil...ben daha çok ekonomiye, finansal piyasalara etkisi üzerinden yaklaşıyorum olaya.

Sonuçta, Türkiye’de de ölüm rakamları 1-2 ay içinde 1000 li rakamlara yaklaşacaktır...umarım en az kayıpla atlatırız.

Ama, bir şekilde hayat da devam edecek...tedavi konusunda gelişmeler oldukça, panik ve korku da yatışacaktır...zamanla ekonomik aktivite de normale dönmeye başlayacaktır.
    Benim favori sektörüm ilaç...özelde deva..bu son olaylar iki sektörü ön plana çıkardı bence...biri ilaç, diğeri tarım...her ülke kendi yerli ilaç ve tarım sektörlerini daha çok desteklemek zorunda...işler biraz sarpa sarınca her ülke ilaç ve tarım sektöründe ihracat engeli koyuyor...parayla bile alamıyorsun bazı ürünleri.

Yükte ağır, pahada hafif tarım sektörü kıymete binecek yani...Türk traktör, hektaş, Ulusoy un ve konfurt gıda favorilerim ( hektaş dalında diğerleri zaten portföyümde).

Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •