Şaka gibi tüm iyi niyetlerimi gönderiyorum
Şaka gibi tüm iyi niyetlerimi gönderiyorum
Böyle giderse eksi bile kapatırız iki günde alacak yüzde 20 fark attı cümlesini....
10.80 beklıyordumm ne bulduk...alıcısı yok kagıdın bir hikaye bir haber cıkarmadıkca zor
Amerikan Fed para basacağını ilan etti ve Dowjounes tarihin en iyi yükselişini başlattı, bu etki tüm borsalara yayıldı. Hatta şimdi Senatodan onay alırsa para biraz daha çıkar bu hisseler belkide... Sevgili kardeşler ben pek borsa hisse anlamam etrafımda da hep duyumlarla bu işlere girenleri gördüm hepsi batak hiç biride çıkıp beni şu şirket ihya etti diyeni görmedim.
Abd seçimler yaklaşıyor, Newyork caddeleri hala insanlar dolaşıyor yasak gelmiş değil yarın öbürgün abd virüs yayılırsa öyle görünüyor hayat durabilir sokaklar boşalır üretim durar ve kasım ayında seçim var belki Trump başkan olamaz bu söylediklerimi bir yere not edin dikkat edin bu süreçte...
sn eksina, bu vakitten sonra en iyi hikaye Li, Wang, Zhang, Liu veya Chen soyadlı bir Ceo gelmesi olabilir.SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen katılıyorum bence ceo çin vatandaşı biri olursa değişir durum yarın alcatel tavan olursa fark yüzde 70 çıkacak karel de de yüzde 50 ye çıkacak.
Önce sağlığımız yerinde olsun sonra evrene mesaj gönderiyorum ceo değişsin. Zaten 2004 den beri görevde yorulmuştur bence.
Yer İmleri