Sayfa 509/1003 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 4,065 - 4,072 arası.

Konu: HALK Cafe - II

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,152
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by 66Trader66 Yazıyı Oku
    Abd borsasında nasıl işlem yapacağız varant hariç hesap ordan hesap mı açmak lazım
    Şöyle bir şey var.

https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/u...piyasalar.aspx

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

2.  Alıntı Originally Posted by 66Trader66 Yazıyı Oku
    Abd borsasında nasıl işlem yapacağız varant hariç hesap ordan hesap mı açmak lazım
    Garanti'den yurtdışı hesap açıp işlem yapabiliyorsun

https://www.garantibbvayatirim.com.t...y-hisse-senedi

Alıntı Originally Posted by 66Trader66 Yazıyı Oku
    Butun kuslari tuttun da leylek kalmisti bir.

Alıntı Originally Posted by osisa Yazıyı Oku
    Bizim piyasaya bir haber lazim, buyuk ihtimal piyasa bir kredi, yardım vs ismi ne ise bunu bekliyor.

Ogleden sonra nazlanarakta olsa biraz aldilar. Bizde henüz cosku yok, yukselen senette yok borsa 90k yi hangi senetlerle gordu? 30 endeks garan ve kuş turevleri harici yükselen varmi?
    Aynen bu dedigin. Piyasa para bekliyor bir yerlden. Oteki borsalara cok para enjekte edildi, bizde simdilik birsey yok. Devlet de ne yapsin, kriz ustune kriz. Para kalmadi.

5.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Aynen bu dedigin. Piyasa para bekliyor bir yerlden. Oteki borsalara cok para enjekte edildi, bizde simdilik birsey yok. Devlet de ne yapsin, kriz ustune kriz. Para kalmadi.
    günaydın ortağım nasılsın, ortalık sakinken selam vereyim dedim. devlet ne yapıyor, kanal ihalesi yapıyor kardeşim. evde kal iyide gariban taş mı yiyecek? herkes borçlu; kredi kartı, tüketici, mortgage .... italya da 20. günde 3 bin vaka bizde 16. günde 3600 vaka. sonumuz ne olacak diyenlere tüyo. kalın sağlıcakla.

Kactir yaziyoruz, riskiniz buyuk sizlerin. Arada check-in yap foruma Drexty.

Günaydın. Her gün havada kuş aradım. Kuşlar hakkında konuşmak iyi olmadı. Sabah kafama kuş sıçtı. Şansa bak

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

8.  Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    günaydın ortağım nasılsın, ortalık sakinken selam vereyim dedim. devlet ne yapıyor, kanal ihalesi yapıyor kardeşim. evde kal iyide gariban taş mı yiyecek? herkes borçlu; kredi kartı, tüketici, mortgage .... italya da 20. günde 3 bin vaka bizde 16. günde 3600 vaka. sonumuz ne olacak diyenlere tüyo. kalın sağlıcakla.
    Bunu bir de yapılan test sayısı / vaka sayısı olarak düşünürsen durum daha vahim olabilir. Olmayabilir de...

Sayfa 509/1003 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •