Th kardeş nerdesin
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Th kardeş nerdesin
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
En çok neye gülüyorum Ortak biliyormusun. Bu paraları ayakkabı kutularına valizlere polisler koydu diyip kendilerini savunmuşlardı ve polisler içeri atıldı. O kutulardaki valizde olan paralar bulundukları evlerin sahiplerine iade edildi. işte şeytan bile bunlarla baş edemez.![]()
Bizim piyasaya bir haber lazim, buyuk ihtimal piyasa bir kredi, yardım vs ismi ne ise bunu bekliyor.
Ogleden sonra nazlanarakta olsa biraz aldilar. Bizde henüz cosku yok, yukselen senette yok borsa 90k yi hangi senetlerle gordu? 30 endeks garan ve kuş turevleri harici yükselen varmi?
https://t24.com.tr/yazarlar/mehmet-y...ermisler,25916
Kendi tanı kitimizi geliştirdik. Amerika'ya 500 bin kit verdik.
Amerikada bize bir jest yapar artık ceza kitlemekten vazgeçer.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Abd : +%6
Vix : - 10
Brent : - 2,5
Brent haricinde veriler mis şimdilik.
Yarına iyi bir gün geçiririz umarım.
Yatırım tavsiyesi değildir
Yabancı bıyıklılar yüzde 42 hisse 4.66 ya düştü ama yabancı oranı bir önceki dip çalışmasında yüzde 38 39a düşmüştü palada mi terste kaldı yoksa![]()
Abd borsasında nasıl işlem yapacağız varant hariç hesap ordan hesap mı açmak lazım
Yer İmleri