Yeni vakalarýn azalmasýnýn sebebi karantinadýr.
Diðer yandan Ýyileþme varsa ilaçta var.
Fakat iyileþme karýþýk kuruþuk kombine ilaç setiyle oluyorsa bunu her devletller ve insanlar bilmeli.
Çin bu konuda ne kadar þeffaf bilinmiyor.
Ýran ne kadar þeffaf bilinmiyor.
Bana göre, daha doðrusu dünyaya göre, en dogruya yakýn Ýtalya geliyor
Rte.nýn evden çýkmayýn mesajýný dinledim. izole edilmiþ bir yerde promoterde ne yazýlmýssa ona bakýp konuþma yapýyor. yani gözü yanlýþ tarafa bakýyor. birde kanada baþbakanýný izledim küçük fakiir evinin kapýsýnýn önüne çýkmýþ doðal olarak konuþuyor. içinden ne gelirse onu anlatýp güven veriyor halkýna. bizimki ise 1 odada kendisini korumaya almýþ. göz kaymýþ bir vaziyette halka nasýl güven verecek acaba.
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem...arisi-5694199/
Fransa Almanya Ýngiltere þimdilik bir Ýtalya olmadý. Yada böyle söylemek için 3-4 gün daha beklemek gerekiyor. Çin gibi deðiller, Çin de bir telefon operatörünün 8 milyon abonesi kayýp. Çin de tedbirler ve ölü sayýsý örtüþmüyor. Geri zekalý Çin ölüm rakamýný doðru söyleseydi dünya kesinlikle bu hale gelmezdi. 700 den kademeli 2 trilyon dolara fed 1 haftada neden geldi. Ýsrail %16 iþsizlik açýklýyor hemde kýsa bir sürede. Liderlerin sistemlerin para deðerlerinin deðiþeceði cam gibi görünüyor. Avrupa bunu atlatýr ama acýsýný çýkarýr. Tüm ülkeleri bekleyen sistem yýllarca sürecek koalisyonlar olacaktýr.
Açýklanan ekonomik paketler gerçekten çok büyük (bazýlarý GDP'nin10%'u) ancak etkisini deðerlendirirken sadece ipin uzunluðuna bakmayý, kuyu da çok derin olabilir. Yani evet kaðýt üzerinde ör. altýn pozitif ama global bir deflasyon altýnýn çok daha düþmesi demek olur. Þant manukyan.
Virüsün Çin’de belirmesinde gram altýna döndük sonra bozduk, ama bu sürede altýný her zaman izledik. Þimdi anomali güzel iþliyor, þöyleki hisse hareketlerinde iyi bir kitle yakalandý, bunu ABD borsalarýnda görebiliyoruz. Virüsle altýna saldýrý baþladý ve ons 1700 gördü sonra hýzlý 1450 dolara geriledi, diðer bir kitle ise altýnda bekliyor. Hep 1700 gördü bize alým fýrsatý verdi diyerek hemde buhran geliyor altýn güvenli denildi. Kuyumcuda fiziki yok ve marj yüksek, mesela gram 315 lira kuyumcu 330 dan veriyor. Geldik en büyük anomaliye, para basýlýyor ve daðýtýlýyor, kraliyet Ýngiliz’i de basacaðým de di. Parite ilk kez 1,07 altýna geldi. Þuan dolar basýldýðý Ýçin yatýrýmcý uzak kaldý. Bir süre daha uzak kalacak. Ama swap hareketleri kapatýlsada üst akýl dolara þekil verecektir. BÝST içinde küçük büyük çok yatýrýmcý plansýz bir þekilde içeride kaldý, kapýlar kapalý. Çýkýþ hýzlanýrsa tahvile yönelmez, altýn almaz, geriye çok basýlan ve ilgi görmeyen dolar kalýyor. Aklý baþýnda yatýrýmcý bu para basýmý hikayesinde dolar almaz. Küresel sermaye ise aklý baþýnda yatýrýmcý zaten sevmez. Çok hýzlý hareketlerin olacaðý günler bizi bekliyor. Eliot teorisine göre BÝST 96 bine gitmeli, 88 sonra 92 ile üçgen yapýlmalý, 1-2 ay sonra ise eliot 72 gösteriyor. Eliot 96 verirse deðerlendirmek bir fýrsat görmek gerekir.
Çin 8 milyon aboneyi nasýl kaybetmiþ yahu., olsa olsa kurallara uymadýklarý için aboneliklerini kesmiþtir.çin insanlarýna iyi vatandaþ notuyla baský altýna alýyor. Notu düþenler bir çok hakký kaybediyor.
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Yer Ýmleri