Sayfa 18/1003 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 137 - 144 arası.

Konu: Viop - XV

Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    Vay tospiğim vay [emoji3] baban seni evlatliktan red edecek. Benim oğlan senin niki görür görmez basıyor kahkahayı.

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    ))))) Niye abi bak dolardan kaybetmedik Garandan da kaybetmeyecez. Yıkılmicazzzz. Düşerse de alırık. Ama önce eldekini satalım sonra düşsün

2. jas nerede????tebrik ediyorum,18000 nin kırılması zor demişti........

Bir an önce 107 bin üzerine atman lazı kahpe bizansın yiğit güzeli. Yoksa iş nanaya gidiyor.

Tepki gelmedi hosuma gitmedi. Dow 10 gunlugu test ediyor.

Dusmesi daha olasi duruyor. Tepkiler zayif

5.  Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Yine aynı söylemler.. Borsa yükselirken ortalıktan toz oluyosunuz, düşerken sıçan gibi damlıyosunuz.. 2 haftadır gazlıyoz yüzde 13 aldı.. O zaman nerdeydiniz
    nasil da biliyor kendisini. sistemciyim ne senin gazinla ne de shortcularin gazina gelirim. short gazladigimi gosterecegin bir tek mesajimi gosteremezsin , hele senin gibi her 5 dk da bir mesaj gonderdigimi asla. hisse.nete epeydir girmiyordum. bu foruma ise corona nedeniyle son 15 gundur giriyorm. ama bir tarafa o denli gazlaniyor ki bariz bir sekilde iyi niyet goremiyorum. pozun varsa alirsin oturursun. ayni mesaji yuzdefa yazinca bir kazancin olamayacagina gore, baska turlu amaclarin oldugunu dusundurmen kadar dogal bir durum olamaz.
    bang bang you shot me down..

6. Boğacıkar az daha sıkın dişinizi. Birazdan dow açılır. Salak amerikalılar yine almaya başlarlar. Kime satacaklarsa.

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ya yukarıdaki ya da aşağıdaki komşumda dün bilgisayar oyun sesi geliyordu.

Oyun işinin Türkiye'de potansiyeli var. Hayal gücü yüksek kişiler oyun tasarlayabilir. Bir tetris, pacman, balon patlatma vs çıkabilir.
    Oho hocam.. onları geçtim.. lol, csgo,fifa vs oyunlarda Türk oyuncular 50-100k arası maaş alıyorlar. Sponsor gelirleri hariç.. twitch yayıncıları da almış başını gidiyor.. -ayda 50-100k da onlar kazanıyor. Ben takip ediyorum, karşılaşmalar abdi ipekçi gibi büyük sahalarda oluyor. Bilet, forma satışları vs. Yeni nesil de çok yatkın bu işe..
    Borsa işini bıraktım. Foruma öylesine yazıyorum, sakın kaale almayın.

8. Onu bunu bilmem dax 10300 görmeli...

Sayfa 18/1003 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •