Jöleli oğlum bir Çiçekle yaz gelmez, tutamıyorsun üstüne sürekli mal geliyor. Koyver gitsin şunları.
Fordçu Sercannnnnnnnnn lord olma niyetindesin ama cansın kuyruğu titretiyor, durumlar Kel.
Jöleli oğlum bir Çiçekle yaz gelmez, tutamıyorsun üstüne sürekli mal geliyor. Koyver gitsin şunları.
Fordçu Sercannnnnnnnnn lord olma niyetindesin ama cansın kuyruğu titretiyor, durumlar Kel.
He vallah şöferi zor tutuyorum. Atladı atlayacak. Bir destek atın ulen. Trump nirdesin koduğum.
Garan short.
Ak yatirim daha ne kadar dayanabilecek merak ediyorum
Bloombergteki coronavirüse dair kamu spotunda kıyafetlerinizi 60-90 derecede yıkayın diyor. Yıkama sonrası giysileri çocuk esirgeme kurumuna bağışlayın demeyi unutmuşlar bence. Düdük gibi kalır o giysiler
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hadi arkadaslar hep beraber su ak yatirima gununu gosterelim. Tospa sendr bosaltiver. 1 lira almissin zaten [emoji3]
X30 spot
Sabah Deniz ve QNB satıyordu, sonradan ML geldi, şimdi TEB satıyor.
Rekabet kurumu kesinlikle bu borsa işine el atmalı, yapay piyasa, anlaşmalı işlemleri ortay çıkarmalı.
BP, Shell, OPET, Petrol Ofisi ceza almış Total almamış. Burada da bağımsız traderlar ve organize olanlar diye iki kitle olmalı.
![]()
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri