Sayfa 66/1003 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 521 - 528 arası.

Konu: Viop - XV

Alıntı Originally Posted by Semabora Yazıyı Oku
    Bakanin açıklamasına göre solunum makinalarin da doluluk oranı ,%63mus ,kendisi yeterli diye ifade de bulundu ,bugünkü vaka sayısı 5698, 5698vaka ile %63ise 10bin vaka da makianlar tamami dolacak demektir ,en iyi ihtimal de pazar akşamı 10bin vaka olacak .
    Pzt itibaren sıkıntılar başlıyor hastalarmimiz için .....
    Sakin olun hemen panik yapacak bir şey yok. Her hastanın makinayı ihtiyacı yok. Girenler kadar çıkanlarda olacaktır. Şu anda hastahanede normal yatan hasta insanlarda mevcut. Onlarında sayısı hesaplanarak doluluk bu orandır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

2.  Alıntı Originally Posted by Semabora Yazıyı Oku
    Bakanin açıklamasına göre solunum makinalarin da doluluk oranı ,%63mus ,kendisi yeterli diye ifade de bulundu ,bugünkü vaka sayısı 5698, 5698vaka ile %63ise 10bin vaka da makianlar tamami dolacak demektir ,en iyi ihtimal de pazar akşamı 10bin vaka olacak .
    Pzt itibaren sıkıntılar başlıyor hastalarmimiz için .....
    Dinledim sayın bakanı," 341 yoğun bakım hastamız var. Entübe edilen hasta sayısı 241." cihaz sadece entübe vakalara bağlanıyor. Hesabı siz yapın. Çok yeterliyiz solunum cihazı açısından....
    Çocuklar, Deliler ve Cahiller. Tüm siyasi ve ekonomik fikirlerinizi TARTIŞMASIZ başımı sallayıp onaylıyorum.
    Selametle.....

3.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Of of of İtalya facia durumda 969 ölü bugün...
    Sadece yüzde 3 düşmüş borsası.. Piyasa açısından bi sıkıntı yok

#SONDAKİKA ABD Senatosu'nun ardından Temsilciler Meclisi de 2 trilyon dolarlık ekonomi paketini kabul etti. Tasarı imza için Başkan Donald Trump'ın masasına gidiyor. #Corona

https://twitter.com/VOATurkish/statu...93404342288387

5. 1991 sehremını mezunuyum cukurbostan ıyı tahmın
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    İşin içinde olmayanlar hala durumun farkında değil. Çok yakında çok ciddi rakamları telaffuz etmeye başladığımızda anlayacaklar. Yakında ilçe-il karantinaları başlar. Bugün bunun işareti verildi.
    Birde umre için diyanete sorumsuz dediğimiz için laf edenler araştırsın bakalım, umreden dönenlerde Corona pozitif sayısı nedir?
    Söylenecek çok şey var ama kime söyleyeceksin.
    Rize’nin kendirli beldesine virüs nasıl gitmiş bende merak ediyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by TeTRa Yazıyı Oku
    Bazı insanlar İtalya daki her gelen yüksek ölüm kişi sayısına "pik yaptı" diyorlar.

Pik yapmış olması için;
    Belirli bir periyottur gelen vefat sayısının, belirli bir periyot boyunca (1 gün değil) azalıyor olması gerekir.
    Pik-mik yaptığı yok, yükseliyor maalesef.
    İnşallah bizde böyle olmaz.
    Abi eger bana istinaden yazdiysan cumlenin sonunda unlem var. Yani bende pik yapti diyenleri elestiriyorum

8. GLobal pala devreye girdi yine

Bugün sıktığım jetonları

Pazartesi veririz gayri 😊

Nede olsa hafta sonu riskini almayana pahalı GAP olmalı
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Sayfa 66/1003 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz