Karantina ülkeye ne zaman gelecek biliyor musunuz? Nisanın 2. Haftasıçünkü ayın başında sgk ödemeleriv vergi ödemeleri var. Onu tahsil edecekler sonra karantinaya alacaklar ülkeyi mayısın başına kadar. Demişti dersiniz
![]()
yazılacak çok şey var ancak yazarak anlatmak çok kolay değil.
Futurizm; 100 şey söyler 1 i olur. Ben bildim der.
Önlem alın diyor video da, komik.
evin araban işin paran yazlığın eşin çocuğun neyin varsa her biri için bir sıfır koyun
sağlığınız varsa o sıfırların önüne 1 koyun. rakam sizin zenginliğinizi gösterir. Ama sağlınız yoksa o sıfırların hiç bir değeri yoktur.
Bu bilinen bir anektod. Ben onu bir adım ileri götürmek istiyorum. Bu rakamın devletiniz varsa çarpanı 1 yoksa 0 dır. Bütün bu zenginliğiniz bir devletiniz varsa(malınızı, ırzınızı, canınızı koruyan) en az 1 le çarpılır, eğer yoksa sağlığınız olsa da elde ettiklerinizin değeri koca bir sıfırdır...
Kendi çiftliğin, gıda ve enerji üreten sistemlerin olabilir. Koruyamıyorsan ki anlatılan kaotik süreçte pek mümkün olmayabilir; bu bir önlem almak olamaz. Sadece biraz daha fazla hayatta kalma çabası olabilir.
Bu yüzden önlem alın demek en hafif kelime ile "anlamsız"...
Çocuklar, Deliler ve Cahiller. Tüm siyasi ve ekonomik fikirlerinizi TARTIŞMASIZ başımı sallayıp onaylıyorum.
Selametle.....
İtalya son 1 haftası kaldı, eğer önlemlere riayet ediyorlarsa 1 hafta içinde yayılım önemli oranda düşecek. Bizim ise tahminim 2 hafta sonra pick yapacağımız. Ondan sonra 1-2 hafta daha tedbirli olursak temizlenmiş oluruz.
Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?
Çin ve iran verileri saklayarak dünyayı bu hale getirdi. Çinde 80 bin vaka olsaydı bu virüs bu kadar yayılamazdı. En azından 5-10 milyon vaka 1 milyona yakın ölum olmuş olmalı.
Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?
Yer İmleri