Çin'den alınan son 5 milyar USD den hemen önce MB varlıkları, Swap hariç -21.6 milyar USD, Swap ve altın hariç -1.2 milyar USD idi (Sn Deniz43 açıkladı). Yani, uzatmaların da sonunda gibiyiz. Şu anda hala direniyorsak, faizlerin ve özellikle petrolün fiyatının düşüklüğü nedeniyledir.
Borsa hikayeleri; içimizden biri ... https://www.hisse.net/eforum/showthread.php?t=58673
 Altın Üye
					
					
						Altın Üye
					
					
                                        
					
						
							
								 
							
						
					
					
						 Sadık Üye
					
					
						Sadık Üye
					
					
                                        
					
						
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
						
					
					
						 Platin Üye
					
					
						Platin Üye
					
					
                                        
					
						
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
						
					
					
						Cok fazla abartmaya gerek yok yahu. Psikolojimiz bozulur. Defalarca bir cok uzman anlatti zaten. O gun iki gun uc gun dene sure bir tek virusun geriye kaldigi sureymis.
Adamlar sunu diyor. İnsan vucudu harici iste plastik, karton vb uzerine virus bulasti diyelim. Yirmi dakika sonra yuzde 40 a dusuyormus virus sayisi ortalama. İki, iki bucuk saat sonra normal bir insani enfekte edemeyecek kadar azaliyormus. Zaman arttikca sayi azaliyor.
Marketler 12 saat kapali kaliyor. Sabah hemen alisveris yaparsaniz yeterli bir sure. Eve gelince de birkac saat bekleyip icin rahat etsin diye sabunlu suyla silersin hemen oldu bitti.
Paranoyak olmayin. Marketlerde calisan yuzbinlerce kisinin coktan hasta olmasi bir kisminin olmus olmasi lazimdi aksi halde.
Yer İmleri