-
bu arada Fiba banka dan hesap açmak için 3 hafta önce başvurdum 2 hafta önce kuryeye evrakları imzaladım geçen aradım hala hesap açılmadı bu nasıl bankadır anlamadım. bu şekilde birşey yaşayan var mı fibayla
-

Originally Posted by
Batman
denizbankım yok ama baktım nasıl afili olunuyor diye sitedeki linkler çalışmıyor
Ya bir faydası da olmuyor NewsTR dostumun.
Varsa yoksa ünlem.
Biz onu arkadaşımız diye bağrımıza basıyoruz.
-
Şehirler arası Otobüs seyahat yasaklandı diyorlar özel aracı olanlar için bir şey demiyorlar ama her şehir girişinde kontrol noktalarında durduruluyorlar aranızda ya da tanıdığınız var mı gün içinde seyahat eden
-

Originally Posted by
jmk99
Ya bir faydası da olmuyor NewsTR dostumun.
Varsa yoksa ünlem.
Biz onu arkadaşımız diye bağrımıza basıyoruz.
olsun emmim emek verip insanlar faydalansın diye uğrasıyor ama fena adam değildir.
-

Originally Posted by
Webster
Goygoyu bir kenara birakalim
Yarin alisverise cikacam
Cok tirsiyorum
Maske eldiven takicam
Baska aklinizda bir onlem varmi
ustat aldığın malları buzdolabına gireceklere ayrı poşet yap onunla koy diğerlerini bakliyat vs. balkona koy beklet birkaç gün arınsın coronasından
-

Originally Posted by
Batman
olsun emmim emek verip insanlar faydalansın diye uğrasıyor ama fena adam değildir.
Bize bir adım gelene koşarız...
-

Originally Posted by
eaw
Biryerde duymuştum virüs bağışıklı yüksek olan insan da ucuk şeklinde gösteriyormuş dogrumu ?benim dudakta uçuk gibi birşey çıktı 3 gündür yiyip içemez oldum

üstat siz MT lerden kapmış olabilirsiniz uçuğu sosyal mesafeyı koruyun
-

Originally Posted by
mrfatih
Şehirler arası Otobüs seyahat yasaklandı diyorlar özel aracı olanlar için bir şey demiyorlar ama her şehir girişinde kontrol noktalarında durduruluyorlar aranızda ya da tanıdığınız var mı gün içinde seyahat eden
bak bu konu önemli benim içinde 2 aydır ankaradayım istanbula gitmem gerekiyo napcaz?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri