Sayfa 150/1003 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250650 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 1,193 - 1,200 arası.

Konu: Viop - XV

1.  Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Ocak şubat ayı çinden 5000 turist gelmiş. İrandan 90 bin.. Bizim umrecileri, dışa gidip dönenleri saymıyorum bile..
    Bence hepimiz bu grip olayını atlatacağız ve bağışıklık kazancağız kaç kaç nereye kadar .......Belki çoğumuz farkında bile değilizdir bağışıklık kazanmışızdır.Bazı insanlarda semtomlar çok hafif oluyormuş hafif ateş bir kaç öksürük işte önemli olan şeker hastaları , tansiyon , kronik solunum yetmezliği , kanser hastaları onlar risk grubundalar onların oranı da % 4 ....... yakalananların % 96 sı bağışıklık kazanıyor alın size grafik 19 mart itibariyle araştırma çinde yapılmış....

Screenshot_1.jpg
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

2.  Alıntı Originally Posted by kotancı Yazıyı Oku
    Abi senin üç harfililer seni kandırıyor bence. Onlar bu işi çözer. Onlara bi kötülük mü ettin sana tiyoyu şimdiye kadar vermeleri gerekirdi ama vermiyorlar. Bende akşamları bazen transa geçip bunları çağırıyorum gelip bana bişeyler anlatsınlar diye ama yok gelmiyolar ya beni beğenmiyorlar yada bizim veletler çok gürültü yapıyorlar ondan gelmiyorlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bana göre Allah insanı kendine eğlence olsun diye yarattı, diğerleri de kıskandı. Olayın özü bence bu.
    İnsan harika bir varlık dışarıdan sevilmemesi normal.

Pretty Woman filminde Richard Geer ile lüks bir mağazaya gidiyorlar, şef görevli Richard Geer'e yağcılık yapıyor, o da bana değil deyip Julia Roberts'ı gösteriyor.

Tabi iblis için bunu idrak etmek zor.

Bu insan sayısı az olsa iyi olurdu muhabbeti son dönemde çıktı, o da ilginç
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Italya da 101 yaşındaki erkek hasta iyileşmiş....Devamı inşaallah giderek artar...

4. SON DAKİKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Rusya, koronavirüsü tedavi edecek ilacı geliştirdiğini duyurdu

Rusya Federal Biyomedikal Ajansı (FMBA), yeni tip koronavirüsü tedavi edecek ilacın geliştirildiğini duyurdu.

Ajansın basın dairesinden yapılan açıklamada, FMBA'nın yeni tip koronavirüsü tedavi etmek üzere sıtmaya karşı kullanılan Meflokin bazlı yeni ilacı tanıttığı belirtildi.

Açıklamada, "Rusya FMBA'ya ait 'Farmzashchita' Araştırma ve Üretim Merkezi, Çin’in ve Fransa’nın deneyimlerini göz önünde bulundurarak, sıtmaya karşı kullanılan Meflokin ilacının bazında koronavirüs enfeksiyonunun tedavi şemasını geliştirdi" ifadelerine yer verildi.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/r...uyurdu-1729985
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

5.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Böyle bir zamanda garanti bankası 50 bin limitli kartımın limitini şafak operasyonuyla 17.700 e düşürmüş. 1 gün bile gecikmesi olmadan ekstre tutarının tamamını ödüyorum yaklaşık 15 yıldır
    Benimkide tam tersi oldu. YKB 40 bin olan kartımı 70 bin tl ye çıkarmış. ilginç. Yanlız otomatik ödemem var vadesiz hesabımdan aylık harcamamın tamamı ödeniyor yıllardır.

6.  Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    En son haber Fransızlar sıtma aşısını koronaya karşı kullanacaklar izin onay çıktı , kendi resmi gazetelerinde yayınlanmış ama kötü haber aşının ihracatına yasak getirmişler.Yani böyle sapık ve çarpık bir dünyada yaşıyoruz.
    kendilerine uygun olanı yapıyorlar,en ilğinçi ilk aşıyı israil bulmuştu sonra sarı kafa bende dedi,olmadı çin kurtuldum ayaklarına yattı,sonra paris, ruslar votkadan dolayı sanırım sıra bizde dedi ve bombayı patlattı,,,,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    İstanbulda 10 gündür sokaklar boş, insanlar evlere kapanmış durumda bu virüsün yayılımını önemli oranda düşürecek gibi. Diğer şehirler nasıl?
    Vaka sayısında ankara-konya -istanbul şeklinde bir sıralama görünüyor. Konya umreciler neticesinde bu kadar vakaya ulaşmış
    Bu sehirler ve sıra nerede yazılı?
    Link vermeniz mümkün mü?

8.  Alıntı Originally Posted by tilkiii Yazıyı Oku
    Bu aşıyı yapanlardan bir kaçı gönderilir başka labaratuvara orada da üretim yapilir.

Yeter ki etkin bir tedavi ya da aşı bulunsun.

G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Viral hastalıkların aşısı yok gerek de yok. Aşı denen şey, virüsün en son giydiği elbiseye iyi niyetli bir müdahale. Bu sene de geçen sene giydiği kıyafetle gelebilir bende ona uygun giyineyim gibi bir şey. Dönemsellik (mevsim etkisi) ve doğal bağışıklık bu sürecin rutin yol haritası.
    Bunlar basit ama önemli gerçekler fakat şu anda tüm bunlar önemsiz. Şu an önemli olan şey viral bir hastalık ile tüm dünyanın getirildiği ve getirileceği nokta. Sanırım amaçladıkları şey toplumların itaat güdülerinin arttırılması, bireyselleştirilmesi ve otoritelere muhalefet etme reflekslerinin törpülenmesi.
    Bu fikrime ister katılın, ister karşı çıkın ama lütfen bir yerlere bir şeyler yazın. Belki bu sayede ileri ki on yıllarda birileri bunları okur da geleceklerine bir şeyler ekleme imkanları olur.

Esen kalın

Sayfa 150/1003 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250650 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •