Artan

11,44 10 18:10
253,00 10 18:10
221,10 10 18:10
43,34 10 18:10
127,60 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

120,60 -10 18:10
45,00 -10 18:10
7,03 -9.99 18:10
33,34 -9.99 18:10
27,26 -9.97 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.255.695.986,50 18:10
8.740.860.661,40 18:10
8.691.701.587,58 18:10
7.807.476.038,38 18:10
7.549.236.341,52 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8017 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Sende nefret ettin demi bu sirketten. [emoji3]
    Bende hafta sonuna sadece pgsus short kaldı tepeden...
    Ama İnan üzüldüm düştükleri duruma...
    İşler iyi giderken fiyatının daha da artacağını tahmin edenlerdendim... Diğer taraftan bilirsin hiç ıskalamadım pgsus ta...
    Krizler maalesef böyledir, bir bakarsın şirket fiyatı şirketin birönceki yılının karına eşit olur... Anlayamazsın ama esas olan geçmiş değil mevcut durumdur...

Ben asıl Ereğli’nin hareketlerini merak ediyorum,
    Burada Thundar da yazdı bende çok değindim ya genel kurul iptal olursa diye... Şimdi ertelendi ama temettü muğlak...
    Ya vermezse diye mi fiyatlayacaklar yoksa sadece erteleme diye mi?
    Endeks kısaları akşam kapatmamın sebebide temettülerden makasın terse dönüyor olabileceği...
    Adam zaten biliyordu akşam gelecek haberi ve gün boyu 1.000-1.200 olan makası akşam eşitledi...
    Bakalım nasıl olacak...

Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Bende hafta sonuna sadece pgsus short kaldı tepeden...
    Ama İnan üzüldüm düştükleri duruma...
    İşler iyi giderken fiyatının daha da artacağını tahmin edenlerdendim... Diğer taraftan bilirsin hiç ıskalamadım pgsus ta...
    Krizler maalesef böyledir, bir bakarsın şirket fiyatı şirketin birönceki yılının karına eşit olur... Anlayamazsın ama esas olan geçmiş değil mevcut durumdur...

Ben asıl Ereğli’nin hareketlerini merak ediyorum,
    Burada Thundar da yazdı bende çok değindim ya genel kurul iptal olursa diye... Şimdi ertelendi ama temettü muğlak...
    Ya vermezse diye mi fiyatlayacaklar yoksa sadece erteleme diye mi?
    Endeks kısaları akşam kapatmamın sebebide temettülerden makasın terse dönüyor olabileceği...
    Adam zaten biliyordu akşam gelecek haberi ve gün boyu 1.000-1.200 olan makası akşam eşitledi...
    Bakalım nasıl olacak...
    Benim PGSUS sirketine karsı bir nefretim yok. Cok uctum. İyi ve kötü tecrübelerim var.

Varlıgı kesinlikle önemli rekabetten dolayı ama su sirketten son 3 ayda nefret ettim Cauitinin yüzünden

Hatta bazı zamanlarda sırf inat olsun diye aldıgım sattıgım olmustur.

Dusunsene shortluyorsun adam cıkıyor umarım shortlamamıssınızdır soyle olacak böyle olacak

Sırket hakkında bır şey eleştiri yapıyorsun şirketin yatırım sorumlusu gibi cevap vermek zorunda hissediyor kendisini

Amk normal sıradan bir kagıt işte. Benim icin diğer kagıtlardan bir farkı yok. Eger yatırımcı olsak gider hisse senedi alırdık

Biz traderiz abi. Al sat alsat ile borsaya can veriyoruz.

Bende bu kadar düsmesini beklemezdim ama kosullar bir anda kötüleşti ve her sey sirket aleyhine gerceklesti.

İsin özeti bundan ibaret. Hiçbir kagıda bu sekilde bagımlı olmamak lazım ozellikle viopcuların.

Bana bazen soruyorlar cevremden borsa bayagı düştü umarım zararın yoktur diye

Diyorum banane borsanın düsmesinden benim icin önemli değil

Nasıl diyorlar. Benim icin cıkmıs düşmüş onemli değil. Onemli olan dogru zamanda dogru pozisyonu almak

Daha ne diyeyim ben.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •