Oncekiler ile farki var iste sorunda burda .. suan ornek THY hissesi almak istiyorsun endeks 82.000 i yeniden gorurse alirmisin . alabilirsin gerekce aciklanan verilere gore nisan sonunda her sey normale doner beklentisi ile .. oldu ya nisan sonunda hersey normale donmedi .. thy 2 ay daha ucus yapmadi .. o zaman 82.000 de aldigin thy icin musteri bulamazsin .. evet suan viopda pozisyon alinir ama geceye pozisyon birakan kisi %5-10 zarar- kar goze alarak birakir . suan hisse alan kiside ayni sekilde , Bizler hicbirsey bilmiyoruz verileri giriyorlar dogruluguna bile inanmasi zor .bende suan hisse almak icin bekliyorum .. garanti 1 euroi ya gelirse alirim diye yazdim gunler once 1 euroya geldi ama elim gitmedi almaya .. 14.x den 12.x lerden gumus aldim 2016 yilindan beri bu zamani bekliyorum normalde 14 seviyesinde nakitin buyuk cogunlugunu gumuse gecirip geriye kalan ile hisse alip 2 ayil ekrana bile bile bakmiyacaktim gumus 11.70 leri gordu 14 den fullerim diyen birisi olarak 12 den fulleyemedim . Acaba yeni bir dip olurmu sorusunun cevabi belirsiz . belirsiz olan bir seye full yatirim yapmakda mantikli degil yatirimlarda orta ve uzun vadeci olsam dahi

Originally Posted by
gerekli
Önceki krizlerde 10 ayda yaptığınıı iki ayda yaptı.
Bunuda irdelemek lazım
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Yer İmleri