Ben Memurum 18 yıldır idareciyim aynı zamanda evi babam aldı araba klasik memur işi Rahatmıyız evet ne yesek onu düşünüyoruz çocuklarla 3 ü de okullu masraflı biri sınava girecek derken uzamadık kısalmadık rahat yaşadık belki ama markette etiket fiyatı aman hanım bu ay dursun önümüzdeki ay alırız cümleleri ile geçti ömür
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Almanya karantinaya alınanların topluma yeniden girmesine izin vermek için koronavirüs antikor sertifikaları verecek
Berlin pandemi kilitlenmesi için çıkış stratejisi planlarken araştırmacılar binlerce kişiyi dokunulmazlık açısından test edecekler
https://www.telegraph.co.uk/news/202...w-quarantined/
Corona başka şeylere mi evrilecek?
Benim eşim öğretmen özel okulda. Etütler vs derken maaşı 7-8bin civarına geliyor. Memur öğretmenlerin ham maaşını tam bilmiyorum ama düşüktür. Tamam eşim daha çok çalışıyor o parayı alırken baya ter döküyor ancak memurluğu hiç düşünmedi. Sebebi tahin ve yaşanılan psikolojik boyut.
O bakımdan diyeceğim şu ki, memurun geliri düşerse eşiminde refah seviyesi düşecek. Memur ekonomide önemli kesimdir. Tüm dünyada bu böyledir.
Arkadaşlar, memurlar için akmasa da damlıyor en azından diyor.
Damlamayanlara Allah yardım etsin , ama aldığı eğitime göre de memura değil damlama akması lazım. Tabi aldığı eğitim de göreceli, tartışılır.
Ama eğitim almadan da memur olup şelale gibi akıtanlar var .
Reha yargı dağıtıyor 🥳
Yer İmleri