Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    yazıları karıştırdın herhalde.. sn abartin ile olan yazı değil konu.. ayrıca benim sürekli "yaptığım" bir şey yok.. gerçekler neyse o..
    Tamam sn Abartin'in yazdığına, sn Serkan23 de düşüncesini yazmış,yazamaz mı?

Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    Tamam sn Abartin'in yazdığına, sn Serkan23 de düşüncesini yazmış,yazamaz mı?
    yazar yazmasına da sen neden avukatlık yapıyorsun.. kendisi yazmış.. bende karşı bir yazı yazdım.. sana ne oluyor..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

yazar yazmasına da sen neden avukatlık yapıyorsun.. kendisi yazmış.. bende karşı bir yazı yazdım.. sana ne oluyor..
    Sana neee oluyor,düzeltici amirimisin, memur mu yoksa savcı mı?
    abartinin yazdığına, serkan yorum yazmış, sen neye müdahale ediyorsun?

Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    Sana neee oluyor,amirmisin memur mu?
    yaw.. sen kimsin bik bik konuşuyorsun.. konu sn abartin in yazısı değil.. sn volna nın yazısına serkan23 ün cevabı.. oradan konu başladı.. işte böyle konuyu anlamadan ortaya atlarsan rezil olursun..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

yaw.. sen kimsin bik bik konuşuyorsun.. konu sn abartin in yazısı değil.. sn volna nın yazısına serkan23 ün cevabı.. oradan konu başladı.. işte böyle konuyu anlamadan ortaya atlarsan rezil olursun..
    Çekildim aradan,haklısın yeyin bir birinizi gari mi deyim .
    Tamam ya sen haklısın, O da haklı,diğeri de haklı.. araya girdim yumruğu yedim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
    777 ye vekalet verdim bu forumda avukatlik dahil benimle ilgili her türlü yorumu yapabilir. Kendisi sözü dinlenecek kişilerdendir
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    777 ye vekalet verdim bu forumda avukatlik dahil benimle ilgili her türlü yorumu yapabilir. Kendisi sözü dinlenecek kişilerdendir
    yanlış karar vermişsin ama keyfin bilir..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
    ahlaken kötü bir şeyi "müslümanlara" yakıştıramıyorsun ama diğerleri (ateist, deist vb) yapsaydı şaşırtıcı olmaz gibi bir sonuç çıkıyor yazından..bu ülkede milyonlarca müslüman olmayan insan var..
    yazdığın yazının anlaşılmayacak bir yönü yok.. çok açık.. hoş olmamış karşılaştırma..müslüman vs others şeklinde..
    yanlış karar vermişsin ama keyfin bilir..
    Benim yazdığım yazının anlamı şudur : müslümanlığa siyasal islamcılar kadar zarar veren olmadı. Geçmişte din savaşları vardı onlar bile herhangi bir dine zarar veremedi.

Yukarda yazan hariç bir anlam çıkarılamaz. Kaldı ki ben herkesin inancına saygı duyarım hemde gerçek manada. Ama hiç kimsenin inancına veya inançsızlığına hakaret edilmesine de müsade etmem.
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •