Daha önceki yazımda belirtmiştim 1 ay içinde ilk 10 a gireriz diye ve bugün itibariyle girdik 20 günde
Haber türkte tartışma programı var abd california türk doktor var türkiyede ki halk sağlığı uzmanı abd dekine laf attı şöyle dedi siz abd dedesini burayı pek bilmezsiniz dedi abd deki doktora sıra geldiğinde adam açtı ağzını yumdu gözünü siz ne anlatıyorsunuz ya yok evde otur yok maske tak takma vs. Ula burası Amerika dünyanın en zengin en akıllı en güçlü teknoloji vs. Hepsi burada burayı bok götürüyor siz neyin peşindesiniz sokağa çıkma diyorsunuz adamlar sokaklarda vs. sunucu korktu canlı yayın diye bu şimdi dümdüz gidecek diye ama adam harbi konuştu izliyorum sizleri hergün 10 kişi 10 kere aynı şeyi söylüyor arkadaş maske tak dışarı çıkma bunu yapı ve diyor vs.
tek care ilkel komunyal yasam...sehirler derhal terkedilmeli...20 li 30 lu grublar halinde dogaya cayira cimene yayilmali...
son faprika kapandiginda, son insan issiz kaldiginda...fed paranin yenemeyen bisi oldugunu anlayacaktir
...ytd...by beybaba
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Corona bir miktar canimi sıkmaya basladin evlat. Haberin olsun. Yildiz Tilbe. Ara beni boya beni.
Yer İmleri