Originally Posted by myfinans Ama euroda TFX'de makası 3 kuruşa kadar çıkartıyor geceleri. Yani istenilen performansı vermiyor euroda. Sterlinde'de dahada açıyor makası. Dolar ve gram iyi. Ama gramdada 32 kuralı var. Hmmm bunu bilmiyordum Ogrendigimiz iyi oldu
Originally Posted by Webster Hmmm bunu bilmiyordum Ogrendigimiz iyi oldu Nasdaq teknoloji +%0,97✔️
CDS arttı, kur düştü Yerli içerikli euobond fonları eksi yapmış bugün. TDG ise PPF ayarında kalmış.
Originally Posted by Blueberry Nasdaq teknoloji +%0,97✔️ Bu nasdaq boyle iste Demin eksi yarimdaydi Simdi arti 1 e gelmis İns arti 3 kapatir
Kamil buraya kamil burayaaaa Saka yaptik ustadim Eski dost dusman olmaz gel hadi
Originally Posted by myfinans CDS arttı, kur düştü Yerli içerikli euobond fonları eksi yapmış bugün. TDG ise PPF ayarında kalmış. kur yukselsede - getiriyor ,cds ler tepe noktası nedir cıksada bizde ne olacagına baksak
Originally Posted by dell14 kur yukselsede - getiriyor ,cds ler tepe noktası nedir cıksada bizde ne olacagına baksak Cds tepeyi merak ediyorsaniz kriz zamanlarindaki degerlere bakiniz 😘😘😘😘😘
Altin bir haftada yuzde 13.5 verdi Allah bereket versin
Forum Rules
Yer İmleri