-
Henüz Türkiyede insanların krizi yaşamadığı ve bu krizin daha da derinleşeceği konuşulmaya başlandı bilmem farkında mısınız? Hatta dün Rogers (umarım doğru yazmışımdır) Türkiyenin bu krizi aşması için yeterli finansalı yok tam tersine borçlu bir ülke o nedenle her ne kadar Türkiyeyi sevmiyorum desede şuan yatırım yapmayı düşünmüyorum dedi.
Ülkesine aşık birisi olarak, yapılan bu yorumları da es geçemiyorum. Bir çok yatırım danışmanları henüz krizin başındayız derken yabancı paralarda ciddi ralliler bekliyorlar duyunca hadi len olur mu diyorsunuz...2 sene önce de kur krizinde 7 lira demişlerdi bende içimden hadi len dedim 4lirada olan doları 6 ya düşşede alsak der durumunda bıraktı insanları...
Sağlık versin Allah herkese önceliğimiz o ama para olmadan da maalesef olmuyor.
3 hafta geride kaldı iş yeri kapanalı sanıyorum yaz sonuna kadar da öyle kalacak yapılan tahminlere göre...
Kapalı dükkan için kira isteyen mal sahibi de cabası...
Avmlerde kira istiyor ama mağazacılar ödemeyecek öyle karar aldılar...biz onlardan daha mı güçlüyüz?
İki seçeceğim var ya işçi çıkartıcam ya da ücretsiz izin vericem...kirasını ödeyemecek durumda çalışanlar var...
Ne yapmalıyız çevrenizde nasıl idare ediyorlar?
Allah herkese kolaylık versin
-
Surec ,para bulmadigi surede ;bu sekilde ilerler,toplumsal patlama.olmaz insallah

Originally Posted by
mrfatih
Henüz Türkiyede insanların krizi yaşamadığı ve bu krizin daha da derinleşeceği konuşulmaya başlandı bilmem farkında mısınız? Hatta dün Rogers (umarım doğru yazmışımdır) Türkiyenin bu krizi aşması için yeterli finansalı yok tam tersine borçlu bir ülke o nedenle her ne kadar Türkiyeyi sevmiyorum desede şuan yatırım yapmayı düşünmüyorum dedi.
Ülkesine aşık birisi olarak, yapılan bu yorumları da es geçemiyorum. Bir çok yatırım danışmanları henüz krizin başındayız derken yabancı paralarda ciddi ralliler bekliyorlar duyunca hadi len olur mu diyorsunuz...2 sene önce de kur krizinde 7 lira demişlerdi bende içimden hadi len dedim 4lirada olan doları 6 ya düşşede alsak der durumunda bıraktı insanları...
3 hafta geride kaldı iş yeri kapanalı sanıyorum yaz sonuna kadar da öyle kalacak yapılan tahminlere göre...
Avmlerde kira istiyor ama mağazacılar ödemeyecek öyle karar aldılar...biz onlardan daha mı güçlüyüz?
İki seçeceğim var ya işçi çıkartıcam ya da ücretsiz izin vericem...kirasını ödeyemecek durumda çalışanlar var...
SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
myfinans
Ücretsiz deneme hesabı açılınca eğitimini de veriyor firmalar.
Deneme hesabında ne olup bittiğini görüyorsunuz.
Ama ani al satlar ve kaldıraçlı işlem yapabilmenin cazibesi çoğu kişiye coşkuyu verip batırıyor.
Aksiyon için uygun boş zaman lazım, oda bende yok.
Takip olamayınca da saldım çayıra mevla kayıra işine dönüyor iş.

aynen ustadım bende aynı şekilde ama o altına girecektik zamanında
-

Originally Posted by
mrfatih
sizin sektor neydi üstadım
-

Originally Posted by
Webster
Dolar hafif saldi
Onsa guc veriyor
Yanina alip cikacaklar
Ytd
Yuru be oglum...
Tte nin hakki icin
Mps nin hakki icin
Aft nin hakki icin
Yuru be
Bedrin aslanlari ancak bu kadar sanli idi
Len andre sesin kesildi
Yorumu yaptim
Dolar indi onsu aldi cikiyor...
Gelmis burada bana ahkam kesip laf sokuyor
Aes yukselmismis dusecek diyenleri gorecekmismis
La hep buradayiz aslanim gozunmu kor
-

Originally Posted by
Fonetik
üstad acc de güzel sabrettim 32k kar ile ayrıldım. sanki benim ayrilmami bekliyormuş. oysa ben acc ye güveniyordum. o ne şelaleydi öyle. belki de hissettim veya öngörü veya şans. Allah yüzümüze baktı. burada sizin ve arkadaşların yazdıklarinı süzüyorum. grafikler ve endeksleri ve haber akışlarını da tabi takip ederken uzun zaman ayırıyorum. fakat bistte 10k lık garantiden once 300tl kar ettim sonra 400tl zarar yazdı şimdi o canımı sıktı Allah başka dert vermesin😁 Allah herkesin gönlüne gore versin. Allah dert verip derman aratmasın
Amin kardesim
Senle ilk tanistigimizda demistim
Seni kendime benzetiyorum
Kafan calisiyor yani 😀
İsin sakasi para gelip gecici onemli olan sihhat
Al bir korona bulassa goturse bittiiii
Suleyman goturememiz biz ne goturecegiz
Allah kazancinizi daim etsin
-

Originally Posted by
Webster
Deli hasan uleeeeen
5k gbp attim kasaya
10 oldu mecbur
-
ing e-turuncu +2 faizi dün itibariyle başlatmış,yüzde %11 veriyor şu an,daha önce 9 idi,vadesiz hesapta 1000 lira tutma koşulu vardı,1 temmuza kadar %11'den nemalanacak,aynı bankanın ppf'si(igl) %8.7 civarı getirisi var.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri