Sayfa 955/1003 İlkİlk ... 455855905945953954955956957965 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 7,633 - 7,640 arası.

Konu: Viop - XV

Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    http://www.iski.istanbul/web/tr-TR/baraj-doluluk

İstanbul'da barajların ağırlıklı doluluk oranı %65.13 ama Anadolu yakasında barajların ağırlıklı doluluk oranı %98.23.Avrupa yakasındaki barajların düşük seviyede olmasının sebebi yeni havaalanı inşaatından sonra baraj su toplama havzalarında yoğun yapılaşma.

Anadolu yakası barajları:

Ömerli :%97.80;230.19 milyon metreküp
    Darlık:%100;107.50 milyon metreküp
    Elmalı:%89.12;8.56 milyon metreküp
    Teşekkür ederim bilgi için haber okumuştum demekki her haber makul doğrudur

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    .
    .

https://www.iski.istanbul/web/tr-TR/...luluk-oranlari

Son 10 yılda %34 bile görmüş..Önemli durum yok..Daha ilk bahar yağmurları geliyor..
    Thanks patron

3. Maske en bastan beri zorunluydu aslinda. Ocak ayinda ben aldim. O vakit Çine ihracat ile mesgulduk. Devlet kurumlari, saglik calisanlari vs gerekli stogu yapmasi icin zorunlu denmedi. Ben cok uzun suredir takiyorum maske. Tabi iki ay once kimse onemsemiyor Cinde en fazla 300-500 oluyle biter diyordu.

4.  Alıntı Originally Posted by Volna Yazıyı Oku
    Ankara’nın merkezinde 13 adet eczaneye baktık makul fiyatlı maske yok

Sordum nasıl yok

2-3 büyük dağıtımcı piyasayı ele geçirmiş

Fahiş fiyatlı maske satılıyor sadece

Artık kimse o dağıtıcılar
    İşine öyle geliyor eczaneler şu aralar reçete kısıtlı karlı ilaç satamiyor Fırsat bu fırsat bahane de hazır. Özel hastaneler üniversite hastaneleri hasta olmadığından bu corono süresince devlet çalıştırsin maaşlarida devlet ödesin demiş. Hepsi değildir ama çoğu bu durumda hastaneyi götüren ameliyattir büyük işlemler öyle muayene ile yürümez.

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    maske takın sokağa çıkarken diyorlar artık zorunluluk haline geldi diyor sağlık bakanı...takalımda mübarek 1 tane maskeyi 3-4-5 tl tutturabildiklerine dayıyorlar...bu iş ne kadar sürecek meçhul...göndersenize milletin evine hiç değilse 250 tane her eve maske...sen devletsin twitterda okuyorum bilmem ne lisesi 18 krş. a mal etti maskeleri diyor...bu kadar ucuza da yapılıyorken dağıtsana halkına...18-20 krş nere gidip tanesini 3-4-5 tl den almak nere?
    Türkiyede 15- 20 milyon maskeyi her gün üretmek zaten mümkün değil. Evde kalın demenin başka yolu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

6. https://twitter.com/arzovaone/status...154253312?s=19

Newyorkta tepeye yaklasilmis diyorlar

7.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    maske takın sokağa çıkarken diyorlar artık zorunluluk haline geldi diyor sağlık bakanı...takalımda mübarek 1 tane maskeyi 3-4-5 tl tutturabildiklerine dayıyorlar...bu iş ne kadar sürecek meçhul...göndersenize milletin evine hiç değilse 250 tane her eve maske...sen devletsin twitterda okuyorum bilmem ne lisesi 18 krş. a mal etti maskeleri diyor...bu kadar ucuza da yapılıyorken dağıtsana halkına...18-20 krş nere gidip tanesini 3-4-5 tl den almak nere?
    Maske dağıtımı, hastalığın yayılıp hastanede verilen tedaviden daha az maliyetlidir, ancak bunu bile gorebildiklerinden emin değilim.
    bang bang you shot me down..

8.  Alıntı Originally Posted by stradivarius Yazıyı Oku
    Maske dağıtımı, hastalığın yayılıp hastanede verilen tedaviden daha az maliyetlidir, ancak bunu bile gorebildiklerinden emin değilim.
    Bu corono ödemesi ile hastaneler özellikle üniversite hastaneleri cartayi çeker zaten çoğu zor durumda idi

Sayfa 955/1003 İlkİlk ... 455855905945953954955956957965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •