Sayfa 954/1003 İlkİlk ... 454854904944952953954955956964 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 7,625 - 7,632 arası.

Konu: Viop - XV

1.  Alıntı Originally Posted by metalurjist_88 Yazıyı Oku
    Devlet 18-20 yasindakilerin bile maasini karsilayamiyor.
    Ne maaşı ya. ankara belediyesi istanbul belediyesi maskeyi bedava dağıtırken. iktidarın bakanı maskenin köşe başında satılacağını söylüyor.maske satıyorlar maske. önce herkes maske takacak dendi sonra paralı yaptılar. anladınmı köşe nasıl dönülüyor. birileri götürüyor.

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    İstanbulda barajlar son 10 yılın en düşüğü al sana bir sorun daha
    İmk memlekette sorunmu biter
    http://www.iski.istanbul/web/tr-TR/baraj-doluluk

İstanbul'da barajların ağırlıklı doluluk oranı %65.13 ama Anadolu yakasında barajların ağırlıklı doluluk oranı %98.23.Avrupa yakasındaki barajların düşük seviyede olmasının sebebi yeni havaalanı inşaatından sonra baraj su toplama havzalarında yoğun yapılaşma.

Anadolu yakası barajları:

Ömerli :%97.80;230.19 milyon metreküp
    Darlık:%100;107.50 milyon metreküp
    Elmalı:%89.12;8.56 milyon metreküp

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    maske takın sokağa çıkarken diyorlar artık zorunluluk haline geldi diyor sağlık bakanı...takalımda mübarek 1 tane maskeyi 3-4-5 tl tutturabildiklerine dayıyorlar...bu iş ne kadar sürecek meçhul...göndersenize milletin evine hiç değilse 250 tane her eve maske...sen devletsin twitterda okuyorum bilmem ne lisesi 18 krş. a mal etti maskeleri diyor...bu kadar ucuza da yapılıyorken dağıtsana halkına...18-20 krş nere gidip tanesini 3-4-5 tl den almak nere?

4. Okadar değerli bilgiler vereyim kimse teşekkür bile etmez ula parayla sarsam kapıda sıra olursunuz.

5.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Dışarıda maske ile bulunmak zorunlu oldu bildiğiniz üzere .

Tv ve YouTube onlarca kişi maskeyi evde yapabilirsiniz diye yayın yaptılar .

Ama markete gittiğinizde eczanede satılan hijyenik maske yoksa içeri almıyorlar .

Pazar günü maske nerede bulacağım peki çözüm yok .🤬🤬🤬

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    Steril maske olacak sadece diyorlar diğerleri yasak

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Saygıdeğer forumdaşlar
    Şöyle hızlı bir okuma ile corona ile mücadelede hüküm edenlere eleştiriler ve destekler gırla gitmiş...
    şimdi virüsün kuluçka süresi 14 ile 23 gün arası olduğu tahmin edilmekte. Serbest bıraksan herkesi istediği gibi yaşamakta yaklaşık 1-2 ay sonra herkese bulaşmış olur ki bunların içinde hastalanan ve tıbbi yardıma ihtiyaç duyanların ve en önemlisi yoğun bakıma ihtiyaç duyanların sayısı yoğun bakım kapasitemizin en az 5-10 katına varır. Bu da şu demek İtalyanların yaptığı gibi yaşlılardansa orta yaşlıları kurtaralım bari ile istenmeyen sayıda ölümler vuku bulur. O yüzden her yerde hükümetler bulaşın daha kontrollü yayılması için mücadele vermekteler. (İşin ekonomik yardım kısmına girmeyeceğim çünkü bu kısım elde ne var ve ne kadarını vermekle ilgili bir durum bunu bilemem. fakat siyasi sonuçları mutlaka olacaktır iyi veya kötü yönde...çoğunluğun taktiri nasıl vuku bulursa )
    Yani bencesine geleyim şimdilik herkes kendi cephesinden bakmakla birlikte yoğun bakım kapasitemizi aşmamayı becerebilirse doğru yapmış olacaklar. Dilerim becerirler...
    Var olan paramızı koruma çabamıza gelince...beklentim aşağıda daha önce paylaştığım ve sonra vazgeçmeyi daha uygun bulduğum fakat sanırım tekrar o bu grafiği izleyecekmişim gibi durmakta...
    Dow bu grafa göre 19.600 veya maksimum 18.450 lerden tekrar yükselecek...
    Bist100 ise 85.000 veya maksimum 82.000 lerden tekrar yükselerek testere piyasasına devam eder gibi görünmekte...
    En kötü senaryoda dahi 17.500 den döner dow.. 14.000 beklentimden uzaklaşmış bulunmaktayım en azından ağustos sonuna kadar...bist100 de de 72.000 den uzaklaştım ağustos sonuna kadar o da en kötü senaryoda dahi 78.000 den döner gibi görünmekte...tabi palacan bilir en iyisini...iyi tradeler
    ...(dow da 15.000 altı bist100 de 70.000 altı hedeflerim ağustos sonrasında saklı kalmak kaydı ile...)
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

7.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Ne maaşı ya. ankara belediyesi istanbul belediyesi maskeyi bedava dağıtırken. iktidarın bakanı maskenin köşe başında satılacağını söylüyor.maske satıyorlar maske. önce herkes maske takacak dendi sonra paralı yaptılar. anladınmı köşe nasıl dönülüyor. birileri götürüyor.
    Ankara’nın merkezinde 13 adet eczaneye baktık makul fiyatlı maske yok

Sordum nasıl yok

2-3 büyük dağıtımcı piyasayı ele geçirmiş

Fahiş fiyatlı maske satılıyor sadece

Artık kimse o dağıtıcılar
    Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.

8. 50 li paket maske 210 tl -400 tl arası

Maliyet 10 kuruş

Ortalama 4 -8 tl arası satış fiyatı

Biz bize yeteriz
    Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.

Sayfa 954/1003 İlkİlk ... 454854904944952953954955956964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •