Arama sonucu : 7994 madde; 1 - 8 arası.

Konu: EuroBOND mevzusu hakkinda sohbet..

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Arkadaşlar eurobond almak isteyip bulamayan ya da vadenin uzunluğundan korkanlara hatırlatayım, eurobond fonları var, sabit %10 kazançtan stopaj beyanname falan yok, onlara da bakabilirsiniz.

2.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Arkadaşlar eurobond almak isteyip bulamayan ya da vadenin uzunluğundan korkanlara hatırlatayım, eurobond fonları var, sabit %10 kazançtan stopaj beyanname falan yok, onlara da bakabilirsiniz.
    merhaba, örnek için kod veya isim verebilir misiniz araştırmak için? ziraat bankasına baktım ama olan fonlar TL bazlı.

3. Dolar bazlı sadece 1 fona denk geldim ben .O da sanırım Tefas da yok.İşPortfoy de görebileceğiniz IDF diye bir fon var .Onun giriş-çıkışı dolar anlaşılan.

4.  Alıntı Originally Posted by SnigRO Yazıyı Oku
    merhaba, örnek için kod veya isim verebilir misiniz araştırmak için? ziraat bankasına baktım ama olan fonlar TL bazlı.
    Evet alınabilenler TL üzerinden, bu durumda da eurobond fiyatlarındaki düşüşü dolar kurundaki artış dengeliyor.
    Doları olmayan ve yeni dolar alıp eurobond alacak kişi için farkeden bir şey yok.
    Doları olanlar da doları bozup eline geçen TL ile eurobond fonu alabilir, biraz dolambaçlı ama aynı yere varır.
    Neyse ben doğrudan eurobond almayı tercih ederim.

5.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Arkadaşlar eurobond almak isteyip bulamayan ya da vadenin uzunluğundan korkanlara hatırlatayım, eurobond fonları var, sabit %10 kazançtan stopaj beyanname falan yok, onlara da bakabilirsiniz.
    tl ile girilen eurobond döviz borçlanma araçları fonlarından bahsediyorsak.. bu fonlarda eurobond fiyatları daha aşağı gider, dolardaki yükseliş de bunu kompanse etmezse zarar edileceğini de belirtmek lazım.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •