Sayfa 133/1002 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233633 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 1,057 - 1,064 arası.

Konu: Viop - XVI

Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    2009 krizinde "basılan" paralar ne kadar enflasyon yarattıysa... şimdi "basılan" paralar da o kadar enflasyon yaratır...

detayını JonDowes yazıyor devamlı...

https://twitter.com/e507/status/1245073712187047937

Bizdeki problemler ayrı konu; bizde apayrı yapısal problemler var. Karşılıksız para basmayız ama yuksek kalmaya devam eder enflasyon bu ülkede yapısal reformlar yapılmadıkça...
    Enflasyon yaratmasini beklemiyorum. Yaratacaksa zaten mutlu olurlar yillardir amaclari bu.

Soylemek istedigim eger her krizin cozumu para basmak bilancoyu artirmak ise bu krizlerde endiselenmenin geregi yok. Borsa da satmanin da geregi yok

2. Şuan vadeli : 111.525 kabaca +1.39 oldu

Du bakalım ne olacak

Yurtdisindan negatif ayristik. Iki gunde dow dax yuzde 10 gitti biz yuzde 5 yukseldik.

Son gunlerde gelismekte olan ulkelerin bu surecten cok daha fazla zarar gorecegini soyluyorlar ve beklentiler iyice bozulmus durumda. Diger tarafta petrol cds ve dovizde baski kuruyor endekse.

iki gap ile ciddi bir hareketlilik getirdi..güzel volatilite oldu..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

5. Çok kişi bence stop oldu bugün yazmıyorlar ama inanıyorum öyle
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

6.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku

iki gap ile ciddi bir hareketlilik getirdi..güzel volatilite oldu..
    Abi boşluk yoktu DİE biliyorum ama senin grafikler de var
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

7. hisseyı satan yabancı dolar aldı gıdıyor...aldıkca dolar yukselıo......
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

8. Sayın Desperado ve sayın Cautionary ve ikinizin son yazdıkları vesilesiyle EW tukaka diyen forumdaşlar…
    Bu bir disiplin zor ve yanılma payı da yüksek bir disiplin. Bu topicte veya başka topiclerde bu disiplini kendilerince yorumlayanlar mevcut. Farklı disiplin kullananlar da yöntemlerini açık etmemeye çalışarak çok ucuz çok pahalı tırları yanaştırmalı veya tırları boşaltmalı cümleleriyle katkı sağlamaya çalışıyorlar. Hepsinin ellerine sağlık onlardan da emin olun yararlanıyorum. Farklı yaklaşımlar ve beklentilerin paylaşımıyla bir fikir edinmeye çalışıyoruz.(bu arada bazen beklentilerime ben bile gülüyorum sizin gülmeniz normal) Herkese iyi tradeler…
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

Sayfa 133/1002 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233633 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •