Artan

42,30 9.98 18:10
51,70 9.95 18:10
15,49 9.94 18:10
293,00 9.94 18:10
55,85 9.94 18:10
Artan Hisseler

Azalan

2,07 -10 18:10
78,30 -10 18:10
9,45 -10 18:10
112,60 -9.99 18:10
23,98 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.540.974.365,50 18:10
11.053.409.297,38 18:10
8.596.734.413,33 18:10
7.895.451.379,96 18:10
7.682.484.507,90 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7994 madde; 1 - 8 arası.

Konu: EuroBOND mevzusu hakkinda sohbet..

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Bankalar az aliyor birisi 10 dolar birisi 20 dolar aldi ama asil parayi alan muhabir banka dedikleri banka 190 dolar aldi, saglam şeediyo yani [emoji25]
     Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    hangi banka aldı masrafı ?
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Bankalar az aliyor birisi 10 dolar birisi 20 dolar aldi ama asil parayi alan muhabir banka dedikleri banka 190 dolar aldi, saglam şeediyo yani [emoji25]

dun burgan a attım ,hiç almadı

3. Muhabir banka da mi almadi....???
    iki sube de ayni bankaninsa almaz ama farkli bankalarsa en azindan muhabir banka alir bu ucreti acimazlar...
    dun burgan a attım ,hiç almadı

Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Muhabir banka da mi almadi....???
    iki sube de ayni bankaninsa almaz ama farkli bankalarsa en azindan muhabir banka alir bu ucreti acimazlar...

sadece gonderdigim banka 31.5 tl aldı

5. Hangi bankalar bunlar
    sadece gonderdigim banka 31.5 tl aldı

6.  Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Hangi bankalar bunlar
    şu swift masrafı mevzusu tamamen bir muamma.. ben yıllardır burgan garanti odea deniz arası bol bol swift yaptım. bazen yüzbinlerle. en fazla ödediğim 5-10 dolardır. hiç masraf ödemeden yaptığım da oldu. sadece bir keresinde garanti saçma sapan bir ücret almıştı. itiraz ettim. tümünü iade ettiler. bu bankalarda özel bankacılık müşterisi olduğumdan desem.. aracı (muhabir) bankayı neden alakadar etsin ki bu..

ilk defa çalıştığım işbank geçenlerde burgan'dan 30bin dolar swift için 150 dolar masraf alınca özel müşteri açıklaması güçlense de tam olarak mantığını anlamış değilim. işin b.ktan yanı, gönderen bankaya ne kadar ödeyeceğini baştan bilsen de para karşı tarafa gidinceye kadar muhabir/alıcı banka masrafının ne kadar olacağını bilmemek.

7. bankaların üçkağıdından başka birşey değil.Aynı gün de geçiyor,sıfır masraf da oluyor.Muhabir banka filan işin tezgahı bence.
    Baştan anlaşmaya ve cukkanın kalibresine bağlı. İşB tabi Atatürkün adıyla Atatürkçüleri dolandırdığı için her türlü
    geçirmeye bakıyordur

8.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    şu swift masrafı mevzusu tamamen bir muamma.. ben yıllardır burgan garanti odea deniz arası bol bol swift yaptım. bazen yüzbinlerle. en fazla ödediğim 5-10 dolardır. hiç masraf ödemeden yaptığım da oldu. sadece bir keresinde garanti saçma sapan bir ücret almıştı. itiraz ettim. tümünü iade ettiler. bu bankalarda özel bankacılık müşterisi olduğumdan desem.. aracı (muhabir) bankayı neden alakadar etsin ki bu..

ilk defa çalıştığım işbank geçenlerde burgan'dan 30bin dolar swift için 150 dolar masraf alınca özel müşteri açıklaması güçlense de tam olarak mantığını anlamış değilim. işin b.ktan yanı, gönderen bankaya ne kadar ödeyeceğini baştan bilsen de para karşı tarafa gidinceye kadar muhabir/alıcı banka masrafının ne kadar olacağını bilmemek.
    Swift göndermenin iki yöntemi var. Birisi normal gönderim bunda sizin bankanın muhabir bankası ya da göndereceğiniz bankanın muhabir bankası karşılıklı anlaşmalara göre para kesebiliyor. İkinci yöntem ise gönderen bankanın para içinden masraf almayın(benden alın) metodu bu durumda sizin bankaya 0-10 dolar maliyeti olabilir sizden isteyebilir ya da istemez.
    Sizden 150 dolar masraf isteyen banka ile çalışmayın. Akbank bir sefer annemden 3.000 euro swift masrafı istedi. Yaşlı kadın gördüler mi ağızlarının suyu akar. Annem bana telefon açtı, dedim parayı hazırlayın geliyoruz. Götüreceğimiz bankaya da dedim ki kurye hizmeti istiyoruz, parası da sizden. Akbank'ın bir elemanı eşek gibi bizimle para saydı, verdik silahlı ve sigortalı kuryeye paraları, aldık imzalı belgemizi diğer bankaya götürüp teslim ettiler cebimizden de 5 kuruş para çıkmadı.

Swift MT'nin turnusol kağıdıdır.
    Saygılar.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •