Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Çin’in Vuhan kentinde dışarıya gitmek isteyenler için seyahat kısıtlamaları kaldırıldı: Xinhua
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Vuhan halkı şehirden çıkmak için trenlere akın ediyor: AFP
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
New York'ta yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle bir günde 731 kişi hayatını kaybederken bu rakam eyalette "en fazla ölümün yaşandığı gün" olarak kayıtlara geçti.
İtalya 3.039 yeni koronavirüs vakası ve 604 yeni ölüm raporladı. Toplam ölüm 17.127 olurken, toplam vaka 135.587'ya yükseldi.
(Bu, 13 Mart'tan beri bildirilen en az sayıda yeni vaka)
Sağlık bakanı koronavirüs bilim kurulu sonrası açıklama yapıyor .
Bakan Koca : Tüm şehirlerimizde virüs görüldüğünden hepimiz virüsün tehdidi altındayız
Bakan Koca : izolasyon kuralını hayat tazı haline getirmeliyiz
Sağlık Bakanı stres altında, dili sürçüyor...
Sokağa çıkma yasağı 65 yaş üstü 20 yaş altı iken, 60 yaş üstü dedi...
Yer İmleri