Sayfa 247/1002 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347747 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 1,969 - 1,976 arası.

Konu: Viop - XVI

Avrupada tek yeşil olan borsa biziz gene , günlerdir neden bu kadar sağlam duruyoruz neyi fiyatlıyoruz çözemiyorum, pik noktası görmemizede en az 1 ay var...

2.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Avrupada tek yeşil olan borsa biziz gene , günlerdir neden bu kadar sağlam duruyoruz neyi fiyatlıyoruz çözemiyorum, pik noktası görmemizede en az 1 ay var...
    fdow artı,kim s,,,,ker avrupayı......????

3.  Alıntı Originally Posted by armagedon Yazıyı Oku
    93,6xx geçerse zaten 95,xxx ler çok çabuk gelebilir. bugun olur mu neden olmasın. dünki hamlenin tersi de olur şans bu
    Orası tamam hocam da biseymi gördünüz grafik te veya neden bu kanıya vardınız onu öğrenmek istemiştim sadece gerçekten

4.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    mayıs 11 veya 18 de okulları açıcaz demek ki pik beklentisi bu aralarda. yaz tatilini ayarlayın millet ! Agustosta sadece tatiliniz olacak. sıraya dostlar sıraya

5. Pala senin ta........

6. Şortlar bekliyor valla iyi tuttu ya altına sıçacak ya da bizim sortlari tanga yapacak bekliyoruz...
     Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku

7.  Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    sırbistan'a Sağlık malzemelerini teslim eden uçak, ikinci durağı olan Bosna Hersek'e doğru yola çıktı.

pehhhh...sözüm ona olaydan sonra şöyle yaptık böyle yaptık diye hava atacaklar...

her hareketleri reklam kokuyor...

adamların da çok umurundaydı.çin zaten sonra daya yemeyeyim diye bedava dağıtıyor malzemeyi sen önce halkına baksana???

sms ile yardim iste sonra elin adamına malzememizi yolla...

ekonomi,eğitim,dış siyaset.... her konuda olduğu gibi burayı da eline yüzüne bulaştırmak üzereler...

Sırplar değilmiy di ??????????????????????????? tarihe geçen Bosna da soykırım yapmışlardı k.....ı k....z lara tecavüz etmişlerdi töbe töbe .. Yani şimdi bizim vergiler doğru adresemi gitti anlayamadım.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

8.  Alıntı Originally Posted by egemens Yazıyı Oku
    Orası tamam hocam da biseymi gördünüz grafik te veya neden bu kanıya vardınız onu öğrenmek istemiştim sadece gerçekten
    sabah indikatörüm AL verdi, şimdi bekle diyor. Al verirse ufak bir roket denemesi yaparız.

Sayfa 247/1002 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347747 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •