Sayfa 293/1002 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393793 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 2,337 - 2,344 arası.

Konu: Viop - XVI

Alıntı Originally Posted by Volna Yazıyı Oku
    Bu yazıyı endeks 82 ye indiği Zaman senin gibi amatörler 48 hedef veriyordu size engel olmak için yazdım

Korkmayın tırları doldurun dedik

82 de aldığım malları 10 kez çevirdim ben

Ohoooooooo

Çoluk çocuksunuz
    Herkes beni bilir. Hic boyle hedeflerim olmaz. Benim uzun vadeli hedefim olmaz. Viopta oynuyoruz banane bundan 3 ay 6 ay 12 ay sonrasindan. Ben yarina obur gune bakarim.

Kazanmissin hayrini gor ama temcit pilavi gibi her gun gelip ayni mavralari okuma bize.

2.  Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    Bence siz ağzınızı boşuna yormayın... 2016 nın sonunda İstanbul arnavutköyden ayrıldım. Ana cadde üstünde ki bütün dükkanlar açıktı. Geçen sene nisanda tekrar aynı yere geldim...
    Ana cadde üstündeki dükkanların çoğu boş ve 1 sene geçmesine rağmen hala boş vede yeni kapananlarda var...
    Arnavutköyde sürekli gittiğim berbere gittim... Koyu akp lidir. Tv de her zaman ahaber açıktır. Gittim 1 ay önce yanına. Daha corona davası başlamamıştı. Adam bir dert yanıyor, bi kızıyor. Lanet olsun bunlara diyor. İmamoğlunu engellemeye çalıştıklarını o bile anlamış. Yeter be kardeşim, akıllanmadınız mı diyor. Bir daha akp ye oy mu diyor. Gerisini anlayan anlamıştır zaten.

1 aydır muhalefet yardırıyor, onu yapın, bunu yapın, para basın ve herkese para verin, maske dağıtın, işten atılmayı engelleyin diye....
    İmamoğlu ile mansur yavaş bağış kampanyası başlattı, ardından cb bağış çağrısı yaptı. Yine imamoğlu ve yavaş ücretsiz maske dağıtacağız dedi ve 2 gün sonra cb masle dağıtacağız dedi...
    Velhasıl bağış kanalıyla 1.5 milyar TL toplandı ve para basıldı. Kasada para kalmadığı belli oldu zaten. Para bulununca yardım yapacağız ıvır zıvır dendi.
    Para yardımı herkese yapılmıyor bu arada. Her şey her zamanki gibi yarım yamalak.
    Siz hala hayal alemindesiniz. Önümüzdeki seçimlerde gerçeklerle yüzleşeceksiniz.
    böyle makul ve anlamlı yaklaşımlar başımızın üstüne
    Para olmamasının nedeni Suriyeliler ve Suriye operasyonlarıdır yoksa izah edildiği gibi çar çur değil ayrıca Suriyelilerle ilgili genel toplum kanaatinde hem fikirim ne gerek var bu kadar mülteciye
    Seçimde CHP emekliye 1000 lira dedi iktidar uyguladı muhalefet olsun
    sosyal adalet eşitlik Aydınlık ve çağdaş düşünceleri her zaman destekliyorum bunlar olmalı
    Her karış toprağı ekeceğiz dedi Reis üretimi durdurma lüksümüz yok dedi önlem alıp çalışmalıyız
    ülke hepimizin Mansur bey de çalışsın imamoğlu da çalışsın Reis te çalışsın ülke kalkınsın ben kimseye kin tutmam gerek yok zaten
    Cehaletle savaş hepsinden önemli toplumun eğitilmesi çok önemli yozlaşan ahlaki değerler vahşi kapitalizmin eseri
    velhasıl uzatmayacağım inşallah ülke için güzel şeyler devam eder

Dow hedefe geldi sayilir. Burayi gecerse uzerine bir 500 700 puan daha koyar.

4. Hey maşallah herkes en dipten malı almış. En tepe nereyse ordanda malı satar. Tabi en tepeyi biz yeni dip yaptığımızda öğreneceğiz. bi kerede zarar edin mubarekler hep kar kar.

5. Berat Başkan nerde ya

Dolar 6.8

Enflasyon yüzde 70
    Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.

6.  Alıntı Originally Posted by Volna Yazıyı Oku
    Devletin yanında değil hükümetin yanındasınız
    Yok Devlet en kutsal değerdir devlet olmadan din dil yaşam hükümet hikayedir

7. Sazeli nerdesin Sazeli. Kankin Sin Cin Pinge tanga giydirip gezdirecekler Sazeli.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,281
    Blog Entries
    1
    Bu dow yine coşmuş ama..

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Sayfa 293/1002 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393793 ... SonSon