Sayfa 754/996 İlkİlk ... 254654704744752753754755756764804854 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,025 - 6,032 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

1.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    İşe sahip çıkma falan nedir anlamadım.İşçi işveren ilişkisi bir akittir.Zamanınızı ve yeteneğinizi para karşılığı satarsınız.Karşılıklı bir alışverişte satılan mal iyi değilse sorun çıkar ya da malın değeri verilmezse sorun çıkar.Akit bozulur.Bu olaya fazladan anlamlar atfetmek yaptığınız her ticarete bu anlamı yüklemenizi gerektirir.Yani migrosa gittim alışveriş yaptım,ya da bir avm ye girdim pantolon aldım bunun sahip çıkma şusu busu falan ne kadar anlamsızsa çalıştığın işyerine sadakat falan o kadar anlamsız.Sadakat özveri şu bu çok gereksiz abartmalar.Misal özel hastanelerde çalıştım mesleği bırakmadığım son yıllarda.Soruyoruz işe başlamadan doktor arkadaşlara bu hastane nasıl diye.Çok iyi paranı düzenli öderler falan,yahu bu ne demek,ben bir ay gidip geleceğim o kadar risk alacağım sonra param ödendi diye minnet duyacağım)))))))) Yok ya artık çalışma yaşamı bana uzak emekli olmak hayatımdaki en doğru iş oldu))))))))İşyerine patrona çok minnet duyanlara ,işine gereksiz abartı anlam yükleyenleri ömrümce çözemedim zaten.Asıl hayat iş değil ki asıl hayat mesai sonunda yaşadığın şey.
    Minibüse binenin, minibüsü satın almış hissiyatıyla aynı şey sanırım. Paraya tapan kişi, para kendisinde olunca, kendisini Tanrı yerine koyuyor, karşısındakini de kendisine tapması gereken kul olarak görüyor, kimisi köle efendi ilişkisini kurduğunda,kimisi iyi konsomasyon yapıldığında mutlu oluyor. Milenyum gerçeklerinden birisi malesef.

2. 3800 vaka varr italya da

3.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn sugosu bugün biri geçen yılla bu yıl arasında istanbulda ölüm sayılarını gün gün karşılaştırmış.Günlük 100 fazladan ölüm varmış ortalama.Son bir aydır ameliyat falan yapılmıyor hastanelerde,pek trafik kazası falan da yok bu artış belli ki koronadan.Sade istanbulda 100 desek türkiye genelinde bugün ortalama 200 ölüm zaten coronadan olmuştur.Bunlar bazı yöntemlerle belli ki kayda girmiyor.Misal teşhis konmadan ölen coronadan öldü sayılmıyor falan.Bence pandemi çok hızlı ilerliyor.Ben artık pek rakamları önemsemiyorum.Ne zaman istanbulda sokağa çıkma yasağı gelir o zaman durum giderek pike yaklaşıyor demektir.Sokağa çıkma yasağından 20 gün sonra pik olur ve vaka sayısı düşmeye başlar.Salgın o zaman biter.Bence daha hala işin başındayız.
    20 güne iyi haberler gelmeye başlar. İnsider bilgi

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
    Ol der olur .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,108
     Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Ne tedbiri yaa..

Pazar yerlerine, eczanelere, marketlere maskesiz girmek yasak.

Maskenin satışı da yasak.
    uygulama çok güzel,

markete bile gidemiyoruz artık.

mahalle bakkalında sorun yok, fiyatlar biraz yüksek olsada..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

6. Selim bey emekli promosyonu için acil ihtiyacınız yoksa gitmeyin çok kalabalık ATM ler ve içerileri

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
    Bizi kıskandırmak için emeklilik falan konuşuyorlar. Emekliliğe kadar hayatta kalacak miyiz bakalım.

Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    20 güne iyi haberler gelmeye başlar. İnsider bilgi
    İyi haberden kasıt sokağa çıkma yasağı mı sn cumartesi.

Sayfa 754/996 İlkİlk ... 254654704744752753754755756764804854 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •