İşe sahip çıkma falan nedir anlamadım.İşçi işveren ilişkisi bir akittir.Zamanınızı ve yeteneğinizi para karşılığı satarsınız.Karşılıklı bir alışverişte satılan mal iyi değilse sorun çıkar ya da malın değeri verilmezse sorun çıkar.Akit bozulur.Bu olaya fazladan anlamlar atfetmek yaptığınız her ticarete bu anlamı yüklemenizi gerektirir.Yani migrosa gittim alışveriş yaptım,ya da bir avm ye girdim pantolon aldım bunun sahip çıkma şusu busu falan ne kadar anlamsızsa çalıştığın işyerine sadakat falan o kadar anlamsız.Sadakat özveri şu bu çok gereksiz abartmalar.Misal özel hastanelerde çalıştım mesleği bırakmadığım son yıllarda.Soruyoruz işe başlamadan doktor arkadaşlara bu hastane nasıl diye.Çok iyi paranı düzenli öderler falan,yahu bu ne demek,ben bir ay gidip geleceğim o kadar risk alacağım sonra param ödendi diye minnet duyacağım

)))))))) Yok ya artık çalışma yaşamı bana uzak emekli olmak hayatımdaki en doğru iş oldu

))))))))İşyerine patrona çok minnet duyanlara ,işine gereksiz abartı anlam yükleyenleri ömrümce çözemedim zaten.Asıl hayat iş değil ki asıl hayat mesai sonunda yaşadığın şey.
Yer İmleri