Sayfa 318/1002 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418818 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 2,537 - 2,544 arası.

Konu: Viop - XVI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,473

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Su forumun en kral adamisin. İnternet ortamında bilipte yüz yüze tanışmak istediğim nadir adamlardansin. Yaparmisin bilmiyorum ama cigarali kafayla seninle müthiş muhabbetler yapılır. Sende bu gezegenin adamı değil farkındayım Ariston hocam. İyiki varsin.

3. Yabancı takası yanlış yorumlanıyor. EMA'lar da süreç şöyle işler; sahiplik önce patronlarda ve kamuda (ÖİB) olur, bunun bizdeki karşılığı 1987/1996 yıllarına denk gelir. Daha sonra yabancı alır, bunun karşılığı olan yıllar ise 1996/2007'dir. Ve en sonunda da emeklilik fonlarına geçer. Son sürecin bizdeki başlama tarihi 2009 sonrası olup halen devam etmektedir. Sahipliğin kimde olduğu ile fiyat hareketinin yönünün alakası yoktur. Sahiplik, sektör/öncelik ve vade seçimine etki eder. Devir yapılırken paldır küldür olmaz, zımni mutabakat ile piyasanın hem fiyat, hem de konjonktür olarak müsait olduğu zaman periyotlarında yapılır. Alanın da satanın da acelesi olmaz, bazısı en iyi fiyattan, bazısı en kötü fiyattan el değiştirir.

Esen kalın.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,473

5.  Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    Su forumun en kral adamisin. İnternet ortamında bilipte yüz yüze tanışmak istediğim nadir adamlardansin. Yaparmisin bilmiyorum ama cigarali kafayla seninle müthiş muhabbetler yapılır. Sende bu gezegenin adamı değil farkındayım Ariston hocam. İyiki varsin.
    Yok o kadar değil, ben normal birisiyim, ama yalnız olunca daha fazla düşünme imkanı oluyor. Asıl ben insanları normal bir hayatı gayet güzel götürdükleri için beğeniyorum yani herkesin hayatı bana bir şekilde zor geliyor. Öte yandan sosyal medya evde tırlatanları gösteriyor, ilk başlarda dayanılacak bir durum değil.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. Şu türküyü buldum, çok güzel yorumlamış. Söylemesi zor olduğundan fazla yorumlayan yok gibi.

https://www.youtube.com/watch?v=bXo4eaD_l1s
    Nursaç Doğanışık-Toy Günü [© Şah Plak]

Tarçı kökle tarını
    İnce telleri dindir
    Defçi elin işlesin
    Galbimizi sevindir

Toy günüdür el çalın
    Oğlan igit gız gaşeng
    Hamı desin ürehler
    Ay gız toyun mübarek
    Oğlan toyun mübarek

Ömrümüzün yolları
    Daim uğurlu olsun
    Eşgimizin çırağı
    Güneş teh nurlu olsun

Toy günüdür el çalın
    Oğlan igit gız gaşeng
    Hamı desin ürehler
    Ay gız toyun mübarek
    Oğlan toyun mübarek

Beyle gelin oynasa
    Düğünleri hoş olar
    Adam bele mecliste
    İçmeden serhoş olar

Toy günüdür el çalın
    Oğlan igit gız gaşeng
    Hamı desin ürehler
    Ay gız toyun mübarek
    Oğlan toyun mübarek

Aşık Şakir
    Azerbaycan
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. Covid haberleri ile gözleri kamaştırılan piyasa; "U" şeklinde mi, "L" şeklinde mi, "V" şeklinde mi döneriz acabayı tartışırken,
    piyasaları kalın bir "I" şeklinde yukarıya alıp en sonunda da müjdeyi verirler mi diye düşünmeden edemiyorum.
    Vizontele'de Cem Yılmaz'ın çok sevdiğim bir repliği vardı: "Sen de bunu yedin" şeklinde. İşte o misal, olmaz olmaz da hani bir de bakmışsın ki oluvermiş.

Esen kalın.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    Dünya Sağlık Örgütü 10 Ocakta tweetinde Wuhandaki tehlike konusunda seyahat edenleri yanlış yönlendirmiş durumda. Trump kesinlikle haklı. Çini tutan ciddi bir politika içinde olmuş sadece coronavirüs değil Taiwan konusu dahil.

WHO nun 10 ocak tweet Linki altta.

https://twitter.com/WHO/status/1215729810741305344

Deliller toplanıyor, Çin'e çökecekler bunlar.
    İnşallah çöksünler emenüke Çin.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Sayfa 318/1002 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418818 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •