Hadi gözünüz aydın boris yoğun bakımdan çıkmış yarında İngilizlerin yeşil yapar bizi
Habertürk seyrediyorum Bloomberg ile dönüşümlü. Aile hekimleri kapı kapı dolaşıp hasta buluyor diyor. H... S... Diyecem üç gün önce ilaç yazdırmak için gittim. Ula kapıdan içeri sokmuyor reçeteyi fırça sapına yapıştırip uzaktan verdi. Vallahi billahi. Hele fırça sapını uzatırken öyle bir geri atıyor kendini görseydiniz. Adam o derece tirsmis. Yatan hastaya doktorun gelmesi rutin olarak çok zor iki üç güne ancak sıra gelir ancak. Buradan anlayin bu virüs ne kadar korkunç bir şey. Nefes almak ne kadar zor tahmin edemezsiniz.
2020 de veya 2021 de 5 tl olacak bir dolar herhalde bir günlüğüne oraya inmeyecek..?
dolar 5 tl olacak denildiğinde bunu ifade edenler 5 tl mertebesinde (civarında) belli bir süre zaman geçireceğini düşünüyor olmalılar.. yani hemen tekrar artmayacak diye öngörüyor olmalılar..
ben bu olasılığı sıfıra yakın görüyorum.. yani 5 tl olması demek en azından 2020-2021-2022 döneminde 5-6 tl arasında olması sonucunu doğurur..
imkansıza yakın.. ekonomi biter..özellikle turizm gibi cari açığı dengeleyici unsurların azaldığı bir ortamda.. buna izin vermezler.. haaa.. doların inmesi beni zarara uğratmaz..hatta inmesi işime bile gelir.. ama ülkeyi zarara uğratır..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer İmleri