Artan

8,25 10 18:10
15,10 9.98 18:10
175,20 9.98 18:10
11,14 9.97 18:10
263,50 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

12,42 -10 18:10
174,90 -9.98 18:10
11.090,00 -9.98 18:10
41,94 -9.96 18:10
336,75 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

17.494.899.237,93 18:10
12.002.781.238,46 18:10
8.369.000.909,50 18:10
7.898.029.669,40 18:10
6.371.144.929,11 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Bu arada habertürkte melih us diye bir hoca resmen 10 gün daha böyle gidersek 120 binli rakamlar görülür,sistem kitlenebilir sokağa çıkma yasağı şart dedi.İstanbul wuhan misali olmalı başka yolu yok,bunun nesi bekleniyor hala anlıyamıyorum cidden.Çinliler wuhanda 76 günde olayı çözdü wuhanda küçük değil ki 11 milyonluk bir şehir,istanbul da niye bu yapılmıyor hayret verici.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bu arada habertürkte melih us diye bir hoca resmen 10 gün daha böyle gidersek 120 binli rakamlar görülür,sistem kitlenebilir sokağa çıkma yasağı şart dedi.İstanbul wuhan misali olmalı başka yolu yok,bunun nesi bekleniyor hala anlıyamıyorum cidden.Çinliler wuhanda 76 günde olayı çözdü wuhanda küçük değil ki 11 milyonluk bir şehir,istanbul da niye bu yapılmıyor hayret verici.
    Buna sebep nedir?
    (En kötü şartlarda bile 80 milyonluk toplam nüfusumuzun % 0,3 gibi bir kısmını kaybedebiliriz. Ki inşallah bu cok daha azlarda seyredeceğe benziyor).
    Peki tam bir sokağa çıkma yasağı yapılsa, yani tüm uretim ve işyerleri kapanıp bütün hayat dursa ne olacaktır?
    Herkesin, evet herkesin ihtiyacı, 80 milyonun devlet tarafından karşılanacak.
    Ayrıca tüm iş hayatı durduğundan 2-3 ay sonra herşey sıfırdan başlayamayacaktır. Çünkü keşke Bill Gates’in dediği gibi herkes aynı anda yapsa, o zaman tamam, ama sadece biz yaptığımızda çalışan ekonomiler bizim pazarlarımızı ele geçirecektir. Sadece ihracatın tekrardan toparlanması en iyi ihtimalde çok çok uzun yıllar alabilir.

https://www.medyaradar.com/cuneyd-za...haberi-2024150

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Buna sebep nedir?
    (En kötü şartlarda bile 80 milyonluk toplam nüfusumuzun % 0,3 gibi bir kısmını kaybedebiliriz. Ki inşallah bu cok daha azlarda seyredeceğe benziyor).
    Peki tam bir sokağa çıkma yasağı yapılsa, yani tüm uretim ve işyerleri kapanıp bütün hayat dursa ne olacaktır?
    Ayrıca tüm iş hayatı durduğundan 2-3 ay sonra herşey sıfırdan başlayamayacaktır. Çünkü keşke Bill Gates’in dediği gibi herkes aynı anda yapsa, o zaman tamam, ama sadece biz yaptığımızda çalışan ekonomiler bizim pazarlarımızı ele geçirecektir. Sadece ihracatın tekrardan toparlanması en iyi ihtimalde çok çok uzun yıllar alabilir.

VW bugün Cin'deki 33 tesisten 32'sinin ise basladigini acikladi,
    Ayni zamanda Cin'deki 2.000 satis noktalarinin acildigini aciklamisti gecenlerde.
    Paskalya tatilinden sonra yavas yavas Almanya'daki tesisleride calistirmaya baslayacaklarini duyurdular.

Buna sebep nedir?

Binde 3 ölüm oranını nerden buldunuz.Bu hastalıkta yakalananların arasında yoğun bakım ihtiyacı olan çok oluyor,oksijen desteği ve gerekli yoğun bakım tedavisi alamayan hastalar olursa ölüm sayısı inanılmaz artabilir.İstanbulda ve çevre illerinde bu risk var.Sağlık bakanlığı türkiyenin her yerinden istenen personelin istenilen yere alınabileceğine dair genelge yayınladı.iki yeni hastanae yapılıyor 32 bin sağlık personeli alındı,izinler yasaklandı ,istifalar yasaklandı,birşeylerin geleceği biliniyor hazırlık yapılıyor.Bizdeki odak da istanbul ve çevresi olacak,bizim halka bırakılırsa bu iş kitlenir.Kimisi zaruretten kimisi cahillikten herkes dışarı çıkıyor bu iş böyle olmaz.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Binde 3 ölüm oranını nerden buldunuz.Bu hastalıkta yakalananların arasında yoğun bakım ihtiyacı olan çok oluyor,oksijen desteği ve gerekli yoğun bakım tedavisi alamayan hastalar olursa ölüm sayısı inanılmaz artabilir.İstanbulda ve çevre illerinde bu risk var.Sağlık bakanlığı türkiyenin her yerinden istenen personelin istenilen yere alınabileceğine dair genelge yayınladı.iki yeni hastanae yapılıyor 32 bin sağlık personeli alındı,izinler yasaklandı ,istifalar yasaklandı,birşeylerin geleceği biliniyor hazırlık yapılıyor.Bizdeki odak da istanbul ve çevresi olacak,bizim halka bırakılırsa bu iş kitlenir.Kimisi zaruretten kimisi cahillikten herkes dışarı çıkıyor bu iş böyle olmaz.
    Ben bulmadım bu arada zapsu bulmuş

O egeli ben değilim

Ben bulmadım bu arada zapsu bulmuş

Asagidaki baglantidaki analizden giderseniz %0,3'e geliyorsunuz.
    Kisaca su anda tespit edilen vakalarin %6 olabilecegi olasiligini hesaplamislar.
    Extrapolasyon yaptiginizda o rakam cikiyor.
    John Ioannidis'de Diamond Princess gemisi üzerinden yaptigi hesaplamalarda %0,025 - %0,625 arasi bir rakamin cikabileceginin varsayiminda bulunmustu.

Su andaki veriler bu orantilari dogrular gibi görünüyor.

https://www.uni-goettingen.de/en/606540.html

Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    Asagidaki baglantidaki analizden giderseniz %0,3'e geliyorsunuz.
    Kisaca su anda tespit edilen vakalarin %6 olabilecegi olasiligini hesplamislar.
    Extrapolasyon yaptiginizda o rakam cikiyor.
    John Ioannidis'de Diamond Princess gemisi üzerinden yaptigi hesaplamalarda %0,025 - %0,625 arasi bir rakamin cikabilecegini varsayiminda bulunmustu.

Su andaki veriler bu orantilari dogrular gibi görünüyor.

https://www.uni-goettingen.de/en/606540.html
    O mortalite rakamı yani tüm toplumda ölüm oranı.Fatalite yani yakalananlar arasında ölüm oranı world princess de yüzde 1 di yani 700 vakadan yedisi yani yüzde biri öldü.Bu arada o gemidekiler her gün takip edildi,tüm dünyanın gözü onların üstündeydi ve mükemmele yakın bakım gördüler.

Zapsunun dediği rakam da bizde 240 bin insana tekabül ediyor ,Tam karantina uygulansa bu rakam 30 40 binle biter.E 200 bin insan kurtulsa bu sistemin 2 ay durmasına değmez mi.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •