-
Buradaki yorumlara bakıp Akpaz hissesi alan var mıdır? Bence yoktur . Herkes kendi umudunu taşır. Aylardır buradayız bekleyen ky ler çıkacağına inanmasa umudu olmasa niye beklesin. Burada biz birbirimize umut aşılıyoruz. Yiyecek ekmeğimiz varsa Allah nasip ettiyse yeriz yiyemezsek Allaha havale eder patron ve alfabesinden ahirette alacağımızı alırız.
Ben patrona hakkımı niye helal edeyim? Kasadan çıkardığı 190 milyonun hesabını versin ya da yerine koysun. Ben hibi onlarca insan rizkindan kesip buraya yatırmış bunlara gideceğine çocuklarıma yatırırım derim. Özellikle bu olayı gurur inat meselesi yaptım ya patron el atacak hatalarını giderip önlem alacak ya da tahta kapanana kadar buradayım...
18 gün sonra niyetlerini anlayacağız helal süt mü almış kanı mı bozuk göreceğiz. Düşmez kalkmaz bir Allah bizim paralar buhar olursa patronun iki yakası bir araya gelmez gelemez...
Bu haftada hatta gelecek hafta da gönüllerince tahtada eğlensinler genel kurul haftası ve sonrasında gerçekler ortaya çıkacak kral çıplak mı değil mi göreceğiz...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri